Muslera'nın Türkiye'deki yeni kulübünü duyurdu! 2 yıllık sözleşme ve 2 milyon Euro maaş...

2011 yılında Galatasaray forması giymeyen başlayan ve takımın efsanesi haline gelen Fernando Muslera'nın geleceği merak edilirken yeni adresinin Türkiye'den flaş bir takım olduğu öne sürüldü.

Muslera'nın Türkiye'deki yeni kulübünü duyurdu! 2 yıllık sözleşme ve 2 milyon Euro maaş...

2011/12 yaz transfer döneminde sürpriz bir transfer gerçekleştiren Galatasaray, 6.75 milyon Euro karşılığında Fernando Muslera'yı kadrosuna katmıştı.

Uruguaylı kaleci, yıllardır gösterdiği performansla formasını kimseye kaptıramadı ve takımının vazgeçilmez ismi oldu.

Ayrıca 37 yaşındaki file bekçisi, Galatasaray ile 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

SÖZLEŞMESİ UZATILMIŞTI

Nando, 2021 kışında sarı-kırmızılı takım ile sözleşme uzatarak kendisini 30 Haziran 2024 tarihine kadar takıma bağlayan imzayı atmıştı.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli file bekçisi bu sezon tüm kulvarlarda takımı ile 35 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 32 gol yedi, 14 kez de kalesini gole kapadı.

Transfermark verilerine göre en yüksek piyasa değeri 18 milyon Euro'ya ulaşan Fernando Muslera'nın şu sıralar değeri 1.5 milyon Euro

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle beraber takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen 1.90'lık kalecinin yeni adresi duyanları şaşkına çevirdi.

EYÜPSPOR TEKLİF YAPACAK

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor'un Fernando Muslera'ya teklif götüreceği belirtildi.

2 YILLIK SÖZLEŞME VE 2 MİLYON EURO MAAŞ

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un, 37 yaşındaki kaleciye sezon sonunda 2 yıllık sözleşme teklif edeceği ifade edildi.

Haberde yer alan detaylara göre, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Fernando Muslera'ya yıllık 2 milyon Euro kazanacağı bir sözleşme teklif edecek.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 13:09
YORUM EKLE