Güntekin Onay: "Galatasaray'da ikisi de bekleneni veremiyor, Kopenhag maçında oynamazlar"

Trendyol Süper Lig'in 5. haftası geride kalırken Hürriyet Yazarları Güntekin Onay, Mehmet Arslan, Fırat Aydınus ve Uğur Meleke, Futbol Konseyi'nde Galatasaray'ı yorumladı.

Güntekin Onay: "Galatasaray'da ikisi de bekleneni veremiyor, Kopenhag maçında oynamazlar"

Hürriyet spor yazarları Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GÜNTEKİN ONAY: "TETE VE ANGELINO BEKLENENİ VEREMİYOR"

Galatasaray yüksek oyuncu kalitesi ile istediği sonuçları almaya devam ediyor. Kazanma arzusu son derece yüksek olan bir oyuncu grubu var. Ancak daha yüksek tempoda ve hızlı oynamaları Şampiyonlar Ligi seviyesi için şart. Tete ve Angelino bekleneni veremiyor. Okan Buruk yarın oynanacak Kopenhag karşılaşmasında bu iki oyuncunun yerine farklı arayışlara girecektir

MEHMET ARSLAN: "SAMSUNSPOR MAÇINDAKİ GÖSTERİ DEVLER LİGİ İÇİN UMUT VERDİ"

Geçen hafta izlediğim maçlarda edindiğim izlenim şu: Bir yanda Galatasaray, diğer yanda diğerleri. Samsun gibi bir ekibe karşı 40 dakikada net bir skor yakalayabilecek kapasitesi var Galatasaray’ın. 3-0’ın rahatlığı ile yediği 2 gole bakmayın. Yediğinden fazlasını atacak bir takım Galatasaray. Samsun maçındaki gösteri bana Şampiyonlar Ligi için de umut verdi. Oradaki motivasyon ve konsantrasyon ile çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi söyleyebilirim.

UĞUR MELEKE: "KOPENHAG MAÇINDA ZIYECH CİDDİ BİR SÜRE ALACAKTIR"

Kerem Aktürkoğlu geçen sezon Mauro ıcardi’nin katılımı sonrası kolektif oyuna daha uygun bir sporcu olmuştu. Bu sene de ikinci santrfor koşularıyla daha da geliştirdi repertuvarını. Tabii ki starlarınızın form durumu bu tarz kritik maçlar öncesi avantajdır. Hakim Ziyech de az süre aldı ama çok istekliydi. İştahı dikkat çekici. Zaman zaman kalitesinden de pasajlar sundu. Tete dripling, Ziyech’se oyun vâdediyor. Kopenhag maçında Ziyech’in ciddi bir süre alacağını düşünüyorum.

FIRAT AYDINUS: "DEFANS VE ORTA SAHANIN PERFORMANSI MAKSİMUM OLMALI"

Haftalar ilerledikçe Okan Buruk yenileri bir bir takıma monte etmeye başladı. Özellikle hücum bölgesinde sorun yaşamayan Galatasaray, Molde gibi fizik gücü yüksek kapasitedeki takımlar karşısında kötü bir grafik çizdi. Savunma ile orta sahanın performansları maksimum olursa, Ziyech-Ndombele gibi futbolcuların hücum bölgesindeki katkılarıyla Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alınabileceği kanaatindeyim.

Kaynak: Hürriyet

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2023, 08:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 8 ay Önce

Bu şahıs bir numaralı GS "neyse" sevmeyen bir spor yorumcusu!! Hiç bir GS li bu şahıs i ne sever nede sayar!!