Gürcan Bilgiç: "Galatasaraylılar bana sitem etti ama takımdaki oyuncular bıdı bıdı yapmasın"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken Zalgiris Vilnius'u geçerek Şampiyonlar Ligi'nde 3. Tur'a adını yazdırdı.

Gürcan Bilgiç: "Galatasaraylılar bana sitem etti ama takımdaki oyuncular bıdı bıdı yapmasın"

Galatasaray, yeni sezona hazır girmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takım henüz tam olarak bir arada çalışma fırsatı bulunmazken eksikler yavaş yavaş dönüyor.

A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARALU TARAFTARLAR BANA SİTEM ETTİ"

"Galatasaray maçından sonra sert bir yazı yazdım ve Galatasaraylı taraftarlar bana 'Sen Fenerbahçe'yi yaz' diye bana sitem etti. Bir takımda teknik direktör aynı kalmış, tek yeni oyuncusu Angelino ve geçen seneki oyunu yerinde bile saydıramamış." 

"TAKIMDAKİ DİĞER OYUNCULAR BIDI BIDI YAPMASIN"

"Mertens, acayip bir gol attı. Takım içindeki diğer oyuncular da'Bu adama bu kadar para verilir mi?' diye bıdı bıda yapmasın. Mertens niye o paraları aldığını gösterdi. Bu takımın artık performans takımı olmaktan uzaklaşması lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023, 12:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
rastgele biri
rastgele biri - 10 ay Önce

Arkadaş nasıl bunları söylüyorsunuz ya? Sezon içinde Kerem-Zaniolo-Zaha-Icardi ile sahaya çıkacak takım Kerem-Mertens-Barış-Halil ile çıkıyor? 8 Numara gelmemiş, en önemli oyunculardan Torreira yok?
Torreira-Paredes Torreira-Fred gibi orta sahalar konuşuluyor sizce Oliveira-Berkan mı götürecek sezonu? Galatasaray'ın gerçek kadrosunun sadece defans hattı vardı + Kerem. Bu kadar.