Galatasaray'da 3 oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi, Zaha ve Kerem Demirbay’ı adım adım takıma monte edecek.

Galatasaray'da 3 oyuncunun sahalara ne zaman döneceği belli oldu

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un Icardi, Zaha ve Kerem Demirbay planı belli oldu. Aslan’da durumları merak edilen 3 isim adım adım takıma monte edilecek. İşte oyuncuların son durumu:

MAURO ICARDI: Gelişi rötarlı olan Arjantinli’nin fiziksel durumu beklenenden daha iyi. Önceki gün yapılan çalışmada da takımla beraber antrenmana çıkıp çift kalede oynadı. En geç 15 gün içinde, süre alacak duruma geleceği öngörülüyor
.
WILFRIED ZAHA: Takımdan ayrı çalışıyor. Saha içinde ve saha dışında bireysel antrenmanlar yapan Fildişi Sahilli oyuncunun 3-4 haftalık bir süreye ihtiyacı olduğu tahmin ediliyor.

KEREM DEMİRBAY: Bayer Leverkusen’den transfer edilen tecrübeli futbolcu, önceki gün takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı. Koşularda oldukça fit göründüğü belirtildi. Takımla çalışmalara başlayacak olan Kerem’in sahada yer alması ise uzun sürmeyecek. Okan Buruk’un, UEFA listesine eklenecek Kerem’i Ljubljana maçında değerlendirmesi bekleniyor.

YENİ TRANSFERLER LİSTEDE

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile 8 Ağustos Salı günü deplasmanda saat 22.00’da karşılaşacak olan Galatasaray, listesini UEFA’ya bildirdi.

Yeni listede, Wilfried Zaha, Günay Güvenç ve Mauro Icardi yer aldı. Batuhan Şen, Olimpiu Morutan, Emre Kılınç ve Yusuf Demir ise UEFA’ya gönderilen listede yer almadı. Diğer yeni transfer Kerem Demirbay’ın lisansı da dün çıktı.

Sarı-kırmızılıların maç başlamadan 24 saat önce listede iki isim değiştirme hakkı bulunuyor. Kerem buraya dahil edilebilecek.

LUCAS TORREIRA HAZIR

Galatasaray’da Lucas Torreira sevinci yaşanıyor. İyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Uruguaylı futbolcunun, Ljubljana deplasmanında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

Günü izinli geçiren ve bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak olan sarı-kırmızılılarda kasığında hafif ağrısı olan Zaniolo ise takımdan ayrı çalışacak.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2023, 21:56
YORUM EKLE