Gürcan Bilgiç: "Taraftara sinirlendi, Jorge Jesus bir şeyin farkında, Galatasaray..."

Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken kritik bir hafta oynanacak.

Gürcan Bilgiç: "Taraftara sinirlendi, Jorge Jesus bir şeyin farkında, Galatasaray..."

Sabah Gazetesi spor yazarı Gürcan Bilgiç, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili yorumlarda bulunurken Beşiktaş - Galatasaray derbisdiyle ilgili de konuştu.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray daha çok puan kaybedecek"

"Jorge Jesus bir şeyin farkında; Galatasaray daha çok puan kaybedecek. Bu yüzden takımını travmadan çıkarmaya çalışırken, taraftarın ıslıklarına sinirlendi. Maç sonrasında da tüm sorumluluğu üstüne aldı. Bir golü verilmemiş, tartışmalı penaltı yaşamış ama oyuncuları korumaya çalıştı. Halbu ki aynı durumdaki Okan Buruk söze hakem ile başlamış, "Sorun yok, dört puana iner fark" demişti. Sakin kalmaları ve ayağa kalkmaları gerekiyor. Sivas maçına kadar bunu onarmak için uğraşacak. Bu hafta ligin gerçek kırılması yaşanabilir. Baskı ile baş etmek kolay değil. Bu maçta doğru oyuncuları seçmek zorunda."

"Galatasaray'ın her şeyden önce yenilmemesi lazım"

"Galibiyet hiç beklemediği bir anda Beşiktaş'ı da potaya sokabilir. Çünkü G.Saray'ın, F.Bahçe ile de maçı var. Durumu çok iyi değerlendiriyorlar. Beklentiler düştüğü için rahatlar. Taraftarı stada coşkulu gelecek çünkü Fenerbahçe'ye de dört gol atan bir takımları var. Maçın her sonucu lige farklı etki yapacak. Galatasaray'ın her şeyden önce yenilmemesi lazım."

"Gomis raconu kesti"

"Hoca açıklama yaptı, Başkan onu onayladı ama oyuncuların dediği oldu. "Icardi sakat, Gomis'e ihtiyaç var" seçeneği de değerlendirilmeli. Belki de bir şeyleri göze alamadılar. Gomis raconu kesti, antrenmanlara çıkmadı, kadroya girmedi. Bu durumda geri adım atılıyorsa, ipleri tutan el değişmiş demektir. Buruk'u zor günler bekliyor."

Kaynak: Sabah
 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Atlas
Atlas - 1 yıl Önce

Kendi serbetini kendi napzina göre hazirliyor Gürcan Bey

erkut
erkut - 1 yıl Önce

abi sen bu kafayı nasıl yaşıyabiliyorsan bende yasamak istiyorum