Güvenç Kurtar: "Ben olsam koşarak giderdim ama Galatasaray'ı seçti, adama bravo"

Galatasaray'da rekorlar kıran Mauro Icardi, efsane olma yolunda ilerliyor.

Güvenç Kurtar: "Ben olsam koşarak giderdim ama Galatasaray'ı seçti, adama bravo"

Galaatsaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sezon başında dev teklifleri geri çevirerek sarı kırmızılıların teklifini kabul etti.

Özellikle Suudi Arabistan'dan yapılan akıl almaz teklifi bile kabul etmeyen Arjantinli golcü, Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurdu.

Menajer George Gardi de Mauro Icardi ile ilgili yaşanan transfer sürecini aktarırken yıldız oyuncunun tek seçeneğinin Galatasaray olduğunu vurguladı.

MAURO ICARDI GÜNDEMİ

A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar, Mauro Icardi gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kurtar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN OLSAM KOŞARAK GİDERDİM"

Icardi'nin yerinde olsam o maaşa buradan Suudi Arabistan'a koşarak giderdim ama adama bravo. Galatasaray'dan 4 yılda 40 milyon Euro, orada 4 yılda 100 milyon Euro... Bu teklifi geri çevirdi. Huzur falan da önemli ama arada çok fark var. İstanbul, bana göre dünyanın en iyi 3 şehrinden biri. Çoğu yerleri gördük. Burada yaşam bambaşka ve gelenler seviyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Karslıoğlu
Ahmet Karslıoğlu - 7 ay Önce

Her yorumunun başına ben olsaydım değişen ve gelişen futboldan bi haber artık baydın böyle yorumcunun olduğu ülkede futbol gelişir mi Galatasaray düşmanı.

Haluk
Haluk - 7 ay Önce

Tâbi karakter meselesi guvenç bey icardi karakteri düzgün olduğu için parayı secmedi

Yusuf
Yusuf - 7 ay Önce

Bu adam ne iş yapar

Cem Celik
Cem Celik - 7 ay Önce

Adam daha genc 3 sene sonrada gidebilir sayin Güvenc bu hic düsünmadin dimi ? Birazcik aklini kullan yorum yaparken lütfen