Hakan Keleş: "Galatasaray ile görüşeceğiz, gelmek isterse istiyoruz"

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Galatasaray'dan kiraladıkları kaleci Okan Kocuk hakkında konuştu.

Hakan Keleş: "Galatasaray ile görüşeceğiz, gelmek isterse istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig takımı GZT Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Keleş, Okan Kocuk, Muhammed Gümüşkaya, Diabete ve Flavio için yeni sezonda tekrardan teklif yapacaklarını söyledi.

"Gelecek sezon hedef üst sıralar"

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "Geçen yıl uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıktık ve bu sene ligde kalmak istiyorduk. Bunu da başardık, bu seneki hedefimiz buydu. Ama tabii ki çok zorluklar çekerek bunu başardık, inşallah önümüzdeki sezon daha iyi şeyler olacaktır diye düşünüyorum. Son iki sezon sıfırdan takım kurduk. Bu sene biraz daha takımı koruyup, daha da güçlendirip üst sıralar için mücadele etmek istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil, iyi rakipler var. Buna rağmen bu sene iyi şeyler yaptık. Daha da tecrübelendik kulüp olarak, iyi transferler yaparsak ligde iyi şeyler yapacağız diye düşünüyorum" dedi ve ekledi:

"Kiralık oyuncularımızla görüşeceğiz"

"Bu sezon takımımızda kiralık oyuncu sayısı fazlaydı, bunun da sebebi maddi zorluklardı. Bütün kiralık oyuncularımız kulübü sahiplendi. Hepsiyle tekrar çalışmak istiyorum. Burada belirliyici olan kulüpler ve oyuncuların şartları, tekrar uygun bir şekilde çalışmak isteriz. Görüşmelerimiz devam ediyoruz, bazılarıyla okeyleştik, bazılarıyla kulüpleriyle sıkıntımız var. Dediğim gibi takımımızı korumak istiyoruz, oyun olarak çok iyi performans sergiledik. Oyunumuzun daha da iyi olması için inşallah onlarla anlaşırız"

"Okan Kocuk ve Mohamed için G.Saray ve F.Bahçe ile görüşeceğiz"

"Okan Kocuk, Galatasaray'a geri dönüyor. Okan da Galatasaray'da oynamak ister. Biz de Okan'ın performansından memnunuz. Galatasaray ve Giresunspor arasında görüşmeler olacak. Okan gelmek isterse ve kulüp isterse biz tekrar çalışmak istiyoruz. Muhammed Gümüşkaya yeteneklerine güvendiğim bir oyuncu. Süre de bulması gerekiyor, gençler oynadıkça tecrübe kazanıyorlar. Yeteneklerini geliştiriyorlar. Bizde süre verdik, daha da verebilirdik. Muhammed zaman zaman oynamasa da, oynadığı zamanlar çok iyi performans sergiledi. Muhammed'den memnunuz. Şartlar oluşursa onla da çalışmak isteriz. Şimdi bizim İstanbul'da ofisimiz var. İzinli olmamıza rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Komitemizle beraber transfer çalışmalarını yapıyoruz. Önümüzdeki sezon Türk statüsü değişecek, tabii ki Türk oyunculara yöneliyoruz. Fakat Barış Alıcı ile ilgili şu anda ilgili bir şeyimiz yok."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, 10:16
YORUM EKLE