Hakim Ziyech Galatasaray'a geldi, Aubameyang'dan gönderme geldi

Pierre-Emerick Aubameyang, Chelsea'den Galatasaray'a imza atan Hakim Ziyech'in ayrılığını tiye aldı.

Hakim Ziyech Galatasaray'a geldi, Aubameyang'dan gönderme geldi

Hakim Ziyech, Chelsea'den Galatasaray'ın yolunu tuttu fakat bu zamana kadar Mavilerden ayrılmak için yaptığı birçok girişim başarısız olmuştu. 

Pierre-Emerick Aubameyang sonunda Chelsea'den ayrılmayı başaran Ziyech'in transferi üzerinden İngiliz ekibine gönderme yaptı. 

AUBAMEYANG'DAN GÖNDERME

Aubameyang, Instagram’da eski takım arkadaşının Galatasaray'a imza attığı fotoğrafının üzerine, "En iyi dileklerimle kardeşim, free Hakim (Hakim'i serbest bırak)" yazan bir paylaşım yaparak yaşananları tiye aldı.

PSG'YE GİDEMEMİŞTİ

Ziyech, geçtiğimiz Ocak ayında Paris Saint-Germain'e gitmek için kolları sıvamıştı ancak Chelsea'nin evrakları zamanında teslim etmemesi üzerine planları suya düştü.

AL NASSR'A TRANSFERİ OLMADI

Ardından Al Nassr, Ziyech için devreye girdi fakat bu kez Suudi Arabistan kulübünün teklifini düşürmesi problem yarattı.

TRABZONSPOR MAÇINDA SAHAYA ÇIKTI

Ziyech, Trabzonspor maçında tribünlerde yer alarak taraftara merhaba dedi. Galatasaray'ın 26 Ağustos'ta oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasında bu kez sahada yer alabilir.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Kurtaran
Ali Kurtaran - 9 ay Önce

Transferler iyi de bunlar ne zaman oynayacaklar bir felaket gelince mi oynayacaklar