Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın 1 numaralı adayı, son dakika bir şeyler olabilir"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın 1 numaralı adayı, son dakika bir şeyler olabilir"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFERDE AKŞAM PAZARI-

"Galatasaray, transferde akşam pazarına çıkıyor. Galatasaray, Avrupa'da transfer pazarının kapanmasının ardından transferleri daha uygun maliyette getireceğini düşünüyor."

-ICARDI, 1 NUMARALI ADAY-

"Icardi, Galatasaray'ın forvette 1 numaralı adayı. Galatasaray, 31 Ağustos'a kadar bekleyecek. 31 Ağustos'ta Avrupa'da transfer pazarı kapanıyor."

-EN AZ 3 TRANSFER OLACAK-

"Galatasaray, en az 3 oyuncu transfer edecek. Ön taraf için Amine Harit, stoper transferinde ise Andreas Hanche-Olsen ismi önde."

-ÜÇÜYLE YOLLARI AYIRMAK İSTİYOR-

"Galatasaray, Luyindama ve Omar'dan çıkmanın yollarını arıyor. Galatasaray, Van Aanholt ile de yollarını ayırmak istiyor. Eğer Van Aanholt ile yollar ayrılırsa bir de sol bek alınacak."

-HER POZİSYON İÇİN 3-4 ALTERNATİF VAR-

"Galatasaray, 31 Ağustos'a kadar bekliyor. Her pozisyon için 3-4 alternatif var. İsmi öne çıkan oyuncular 31 Ağustos'a kadar başka bir takımla anlaşırsa diğer isimlere gidilecek."

-KLUIVERT İHTİMALİ YOK-

"Galatasaray'ın şu an Justin Kluivert'i alma ihtimali yok. Kluivert, eğer Roma'da kalırsa son dakika bir şeyler olabilir. Kluivert'in Fulham ile anlaştığı söyleniyor ancak Roma ile Fulham bir türlü anlaşamadı." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2022, 21:04
YORUM EKLE