Nevzat Dindar: "Galatasaray transferi bitirmek için saatleri sayıyor, 'Ben geliyorum' dedi"

Galatasaray'da transfer önemli gelişmeler yaşanırken ligde ilk 4 haftada 7 puan toplandı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray transferi bitirmek için saatleri sayıyor, 'Ben geliyorum' dedi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Kerem dinlendirilmez. Şahsen onun adına üzülürüm. Galatasaray'ın onu kazanmasını isterim. Burası çabuk tüketiyor. Kerem bu şekilde devam edemez. Kimlerin kredisi olmadığını gördük. Kerem kötü olaylar yaşadı ve insanların aklında öyle bir algı oluştu. Kerem'in sorumlu olacağı durumlar değil tabi bunlar ama bu şekilde devam etmez. Her şey onun elinde.

"Van Aanholt olsa da olur olmasa da olur modunda. Ben hiç beğenmiyorum. Onun yerine Kazımcan'ı oynatabilirsin. Sadece yer işgal ediyor. Ben gazeteci olarak izlerken zorlanıyorum taraftarı düşünemiyorum sol beki izlerken."

"Yunus'u beğendim. Kerem'de sorun para değildir. Bazen bir şey yapamadığınızda böyle olur. Başarısız olduğunda mimik jest olarak yüzüne yansıtırsın. Kerem belli ki şu an formsuz. Şartlar değişiyor. Şartlar değiştiğinde kendinizi güncellemeniz gerekiyor. Geçen seneki alışkanlıklardan kurtulmanız lazım. Büyük takımlar öğütme yeridir. Sizi çabuk öğütür.

"Galatasaray kanat, stoper, forvet transferlerini yapmak zorunda. Duruma göre sağ bek. Galatasaray transfer yaptıkça yeniden ihtiyaç duyuyor takviyeye. Ben bir ışık görmeliyim takımda. 7 puana takılmıyorum. Mertens'in performansına bayıldım. 35 yaşındaki oyuncunun driplingi, takıma katkısı müthiş. Onun oyun zekasına takım yetişebilse keşke.

"Bazı oyuncuların önsezi, oyunu okuma eksiklikleri var. Boey da sahanın en iyilerindendi. Boey için Monza ve Verona'nın teklif yaptığı iddia ediliyor. Galatasaray'dan aldığım bilgilere göre bırakılmayacak."

"Omar'a teklifler var. Galatasaray'ın yeni denkleminde düşünülmüyor. Nelsson ile ilgili bir gelişme yok."

"Galatasaray Icardi transferini bitirmek için saatleri sayıyor. Nara 'Ya Sevilla ya Galatsaray olacak' dedi. Ben bunu negatif yorumlamadım. En yakın kulüp şu anda Galatasaray. 1 Eylül'e kadar bekleniyor. PSG onu daha avantajlı şartlara gönderme düşüncesi var. Icardi'nin menejeri ve eşi Nara'nın İstanbul'da geçirdiği süreç buradan etkilenmesi, Galatasaray'ın şartlarını Icardi'nin kabul etmesi ve 'Ben geliyorum' demesi olumlu gelişmeler."

"Galatasaray'ın 4 maçta 2 golü var onlar da 37'lik Gomis'ten geldi. Seferovic ortada yok. Bunu Icardi çözer mi... Çok büyük oyuncu. Her potansiyeli büyük futbolcu gereken etkiyi bazen yapamıyor. Arjantinli ile ilgili çekincelerim var."

"Galatasaray'da artık konuyla ilgili bir pürüz yok sadece tarih bekleniyor. Başka alternatifler üzerinde de çalışılıyor. Transferde her an her şey olabiliyor. Sadece Icardi'yi alarak forvet sorunu çözülmeyebilir belki bir transfer daha olacak."

"Evander'de girişim yapıldı ama neden devamı gelmedi bilmiyorum. Evander, yarını da planlayarak kadrona katabileceğin bir isim. Başka hamle yapılmadı Evander ile ilgili. Galatasaray bekliyor. Icardi'de tam tersi süreç var. Evander baya bir Galatasaray ile ilgili. Ciddi bir bonservisi var. 8 milyon Euronun altına bırakmak istemiyorlar. Oynamadığı vakit kulis yapan oyuncu takıma zarar verir. Çünkü iş çeviriyorlar.

"Oynamayan futbolcuların sağda solda haberi çıkıyor. Bunlar Okan hocaya zara verip, Galatasaray başarısız olacaksa burada arzulanan senaryo nedir? Amaç Galatasaray mı kişisel menfaatler mi?"

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2022, 14:07
YORUM EKLE