Hamza Hamzaoğlu: "İnşallah uzun yıllar Galatasaray'da kalır, ihtiyacımız var"

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu, beIN SPORTS'a konuştu.

Hamza Hamzaoğlu: "İnşallah uzun yıllar Galatasaray'da kalır, ihtiyacımız var"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY VE FENERBAHÇE FARK YARATTI"

"Geride kalan 8 haftada Galatasaray ve Fenerbahçe, fark yarattı. Ligin ilerleyen haftalarında belki biraz daha dengelenebilir. Trabzonspor'a Abdullah AVcu geldi ve yukarıları zorlayabilir. Beşiktaş'ta Burak Yılmaz başarılı olabilir ama zor bir görev bekliyor."

"GALATASARAY'DAN BAŞARILIYKEN AYRILDIM"

"Galatasaray'da başarılı olmama rağmen ayrıldım, bence gereksiz bir ayrılıktı. O başarılara rağmen buruk bir mutluluk hissediyorum. O gün verilen karara saygı duydum. Bizden sonra iki sene Fatih Terin gelene kadar oldukça sıkıntılı geçti. Bu da o gün verilen kararın çok doğru olmadığının ispatıdır diye düşünüyorum."

"OKAN HOCAYI TAKDİR EDİYORUM"

"Şu anda Okan Buruk'un başarılarına, kendim başarılı olmuşum gibi seviniyorum. Okan hocayı takdir ediyorum. İnşallah uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eder. Bizim istikrara ihtiyacımız var. Okan hoca da doğru bir isim. İki sezondur çok başarılı bir şekilde devam ediyor."

"GALATASARAY'DA HER ŞEY BELLİ"

"İki takımın da artılar ve eksileri var. Galatasaray, daha oturmuş bir kadro. Ne oynadığını bilen oyuncular sahada var. Sistem belli, her şey belli. Mutlaka favori olarak Galatasaray gözüküyor. Beşiktaş da Burak Yılmaz ile beraber bu maçı kazanmayak isteyecektir. Güzel bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 22:20
YORUM EKLE