Ali Naci Küçük: "Milli arada 1.5 kilo daha verdi, Beşiktaş maçına yüzde 100 hazır"

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Milli arada 1.5 kilo daha verdi, Beşiktaş maçına yüzde 100 hazır"

Galaatsaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"2-3 FARKLI GALİBİYET BEKLİYORUM"

"Galatasaray, derbinin favorisi. Hatta geçen yıl oynanan Beşiktaş derbisinde farklı galibiyet kaçmıştı. Eğer erken gol bulursa en az 2-3 farklı Galatasaray galibiyeti bekliyorum."

"NDOMBELE VE BARIŞ ALPER YILMAZ, İLK 11'DE OYNAYACAK"

"Okan hoca, Ndombele'yi hazırlıyor ve ilk 11'de oynatacak. Milli takım arasında hem özel hem de takım çalışmalarında çok büyük efor sergiledi ve fiziksel olarak hazır bir hale geldi. Aynı zamanda Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan karşısında çok güzel bir gol attı ve performansı yükseldi. Okan hoca, Barış'ı da ilk 11'de oynatacak."

"ICARDI, 1.5 KİLO VERDİ"

"Icardi, artık Galatasaray için efsane statüsünde. Çok büyük bir karakter ve çok iyi bir profesyonel. Milli takım arasının çok önemli olduğunun farkındaydı. Fizik olarak çok üst düzey durumda değildi. Klas ve kazanma arzusuyla ön plana çıkıyordu. Milli takım arasında özel çalışmalar yaptı ve Icardi, milli arada 1.5 kilo daha verdi. Fizik olarak daha hazır maça %100 hazır ve motive olmuş durumda. Çok fit bir şekilde derbide sahada olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 21:58
YORUM EKLE