Mustafa Denizli: "Galatasaray, düşündüğümü yapsa garanti gibi olacaktı"

Süper Lig'de gözler Galatasaray - Beşiktaş derbisine çevrilirken Mustafa Denizli, derbiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Mustafa Denizli: "Galatasaray, düşündüğümü yapsa garanti gibi olacaktı"

Türk futbolunun önemli isimlerinden teknik direktör Mustafa Denizli, Galatasaray - Beşiktaş derbisi ve Türk takımlarının Avrupa mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:

- Yarışta Galatasaray ile Fenerbahçe arayı açtı. Bu hafta sonu Galatasaray-Beşiktaş derbisi var. Bir tarafta genç yaşına rağmen şampiyonluklar yaşamış Okan Buruk, diğer tarafta çiçeği burnunda Burak Yılmaz. Nasıl bir derbi bekliyorsunuz?

"İkisi de öğrencim. Çok sevdiğim, başarılı sporculukları olan, ikisi de zeki ve sempatik. Okan daha önce başladı, başarıları var. Burak'ın da önü açık, bu haftaki maçın sonucu ne olursa olsun önü açık. Beşiktaş bu maçta şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a kaybeder diye bir şey yok. Derbilerde neler yaşandığını yıllardır biliyorum. Ne sonuçlar gördük. Her şeye rağmen Burak için önemli bir sınav olacak ama sonuç ne olursa olsun Burak'ın geleceğini etkileyecek bir şey olmaz. Burak'ın antrenörlüğünden son derece umutluyum."

- Derbide kadro olarak şanslar nasıl?

"Galatasaray bir adım önde görünüyor ama yıllarca bunu yaşadığım için her şey olabilir."

- Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde şansını nasıl görüyorsunuz?

"Kopenhag maçı benim için sürpriz oldu. Orada düşündüğümü yapsa 6 puan olacaktı ve çıkması garanti gibi olacaktı. Galatasaray, Kopenhag karşısında 2-0'dan döndü. Her takım her takımdan puan alabilir."

- Bu sene Avrupa'da bir kupa gelir mi?

"Fenerbahçe bu kadrosuyla yolun sonuna kadar gidebilir. Beşiktaş için son oynadığı karşılaşma psikolojik olarak bir olumsuzluk yaratmış olabilir ama büyük bir camia. 3'ü de gruptan çıkar. Fenerbahçe'nin yolu daha açık görünüyor."

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 16:18
YORUM EKLE