Haris Seferovic: "Benim için çok çılgınca bir geceydi, neler olacağını tahmin bile edemiyorum"

Galatasaray'ın yeni golcüsü Haris Seferovic oldu.

Haris Seferovic: "Benim için çok çılgınca bir geceydi, neler olacağını tahmin bile edemiyorum"

Galatasarayımızın yeni transferi Haris Seferovic, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından Galatasaray Televizyonu’na konuştu.

Seferovic’in açıklamaları şu şekilde:

"GÜZEL BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUM"

“İstanbul gibi çok güzel bir şehire geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için de kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. İstanbul gibi harika bir şehirde yaşamakta çok sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Ailemle birlikte burada olduğum için de çok mutluyum. Öncelikle burada ev bulduktan sonra buraya adapte olacağım. Sonra da antrenmanlara ve maçlara odaklanıp çok güzel bir sezon geçirmek istiyorum.”

Haris Seferovic, ay yıldız dövmesi hakkında kendisine sorulan soruya ise şu şekilde yanıt verdi: 

“Ben Boşnak olduğum için Müslümanım. İslamı simgeleyen bir sembol olduğu için de bu dövmeyi yaptırmak istedim. En sevdiğim dövmelerimden biri.”

Kendisini havaalanında karşılayan taraftarımız hakkında ise Seferovic, şunları söyledi:

“ÇILGIN TARAFTARIMIZI TÜM SEZON BOYUNCA BİZİ DESTEKLEMEYE BEKLİYORUM”

“Çok çılgınca bir geceydi benim açımdan. Daha önce Türkiye’de maç yaptım, stat tamamen dolu olmamasına rağmen o zaman bile harika bir atmosfer vardı. Stadın full olduğu zamanda neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Çılgın taraftarımızı tüm sezon boyunca bizi desteklemeye bekliyorum. Geçtiğimiz sezon geçmişte kaldı. Galatasaray’ın nasıl büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu da herkes biliyor. Biz de buraya yeni katılan oyuncular olarak öncelikle birbirimize adapte olup daha sonra antrenmanlara odaklanıp tabii ki de şampiyonluğu kazanmaya çalışacağız.”

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 13:37
YORUM EKLE