Zeki Uzundurukan: "Galatasaray transfer edebilir, çok forma sattırır, Galatasaraylılar hiç şaşırmasın"

Galatasaray’da Haris Seferovic transferinin ardından bir golcü transferini daha yapılacağı belirtiliyor.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray transfer edebilir, çok forma sattırır, Galatasaraylılar hiç şaşırmasın"

Galatasaray’ın Manchester United’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Edinson Cavani için girişimlerde bulunabileceği iddia edildi.

EDINSON CAVANI GÜNDEMİ

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Futbol Plus Youtube kanalında Edinson Cavani bombasını duyurdu.

Uzundurukan’ın açıklamaları şu şekilde:

-CAVANI DÜŞÜNCESİ OLABİLİR-

Dursun Özbek’in Cavani düşüncesi olabilir. Sponsorluk, bilet, maç günü gelirlerini ve forma satışlarını artırmak için böyle bir isme yönelebilirler. Şu anda boşta ve piyasa değeri 4-5 milyon Euro’lara kadar düştü. Çok fazla ilgi gösteren takım da yok.”

-GALATASARAYLILAR HİÇ ŞAŞIRMASIN-

“Galatasaray da dünya yıldızları için marka bir takım olduğu için Dursun Özbek’in Edinson Cavani için nabız yoklayacağını düşünüyorum. Menajeri aracılığıyla görüşme gerçekleşecektir. Şartlar uyarsa Galatasaray transfer edebilir. En azından 1+1 yıllık sözleşme olabilir. Çok gol atar, çok forma sattırır. Galatasaray’ın bir dünya yıldızına ihtiyacı var. Taraftarları heyecanlandırır. Gündeme gelirse Galatasaraylılar hiç şaşırmasın. Cavani transfer edilirse hiç şaşırmam.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 15:14
YORUM EKLE