Haris Seferovic: "Bunu sevmeyen insanlar varsa eğer umursamıyorum"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Haris Seferovic, sarı-kırmızılı takımda olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Haris Seferovic: "Bunu sevmeyen insanlar varsa eğer umursamıyorum"

Süper Lig'de yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yeni transferlerden Haris Seferovic, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Başka takımlardan da teklif gelmişti..."

Galatasaray'a transfer sürecini anlatan Seferovic, "Teklif geldi. Kısa süre içerisinde transfer gerçekleşti ve kulüpler anlaştı. Galatasaray'a gelmek istiyordum ve kulübüm bunu biliyordu. Başka takımlardan da teklif gelmişti ama şimdi isim vermek istemiyorum. Buradayım. Buraya odaklanıyorum. Galatasaray oyuncusu olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

"Bu tarz hocalarla çalışmayı seviyorum"

Okan Buruk'la iyi bir iletişimi olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, "Birlikte kısa süre geçirebildik. Açık bir hoca kendisi. İstediğiniz zaman gidebilirsiniz ve sizi dinliyor. Bu tarz hocalarla çalışmayı seviyorum. Herhangi bir ihtiyacım olduğunda onun yanına gidebileceğimi hissettiriyor." açıklamasında bulundu.

"Kendimi iyi hissediyorum"

Haris Seferovic ayrıca, "Son maçta da 65 dakika oynama fırsatı elde ettim. Umarım önümüzdeki maçta da oynama şansı yakalayacağım. Kendimi iyi hissediyorum. Mental ve fiziksel olarak kendimi iyi hazırlıyorum." dedi.

"Bu dövmeyi sevmeyen insanlar varsa da bunu umursamıyorum"

Seferovic, Ay-Yıldızlı dövmesiyle ilgili ise "Ay-yıldızlı dövme, ailemin geldiği yer için önemli. Bu dövmeyi sevmeyen insanlar varsa da bunu umursamıyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 15:00
YORUM EKLE