Haris Seferovic: "Galatasaray'da risk almak istemedim, kanıtlamak istiyorum"

Galatasaray’ın kiralık sözleşmesini feshedip, Celta Vigo’ya gönderdiği Haris Seferovic’ten itiraf geldi. İsviçreli oyuncu parçalıyı giymeyi neden bıraktığını itiraf etti.

Haris Seferovic: "Galatasaray'da risk almak istemedim, kanıtlamak istiyorum"

Galatasaray'dan ayrılan Haris Seferovic, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seferovic'in açıklamaları şu şekilde

"GALATASARAY'DA OYNAMIYORDUM"

Radiotelevisione Svizzera'ya (RSI) konuşan Seferovic, "Galatasaray'da oynamıyordum. Bu yüzden orada kalıp böyle devam etme riskini almak istemedim" dedi.

"İSTANBUL'DAN HALA FIRSATLAR VARDI"

İsviçreli oyuncu ayrıca "Hangi takımda olduğum o kadar da önemli değil. Benim için önemli olan tek şey sahada olmam. İstanbul'da hala fırsatlar vardı. Sonunda, aileme danıştıktan sonra, kariyerimin son birkaç yılında başka bir lige gitmenin, 4 veya 5 güzel ay oynamanın ve ardından yazı getirmenin önemli olduğuna karar verdim. Hangi yoldan gideceğimi sonra değerlendireceğim" ifadelerini kullandı. 

"KANITLAMAK İSTİYORUM"

Yeniden İsviçre Ligi'nde oynama ihtimali için  "Anavatanıma dönmek istemediğimden değil ancak büyük Avrupa liglerinin seviyesi İsviçre'ninkinden daha yüksek. Henüz yaşlanmadığım için hala o liglerde oynayabileceğimi düşünüyorum. Hala iyi bir seviyede oynayabileceğimi kanıtlamak istiyorum" dedi.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 21:40
YORUM EKLE