Hasan Yavuz Bakır: "Galatasaray'a puan kaybedersek bizim için sürpriz olur"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray maçı için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hasan Yavuz Bakır: "Galatasaray'a puan kaybedersek bizim için sürpriz olur"

Çaykur Rizespor'da yönetici ve basın sözcüsü Hasan Yavuz BakırGalatasaray maçı öncesi Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Bark'ın açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe ve Kayserispor maçları bizi mutlu etmedi"

Hasan Yavuz Bakır, "Süper Lig'de Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarındaki performansımız bizi mutlu etmedi. Takımımızdaki birçok oyuncumuz 25 yaş altında oyuncular ve kadromuza dahil ettiğimiz oyunculardan 5 tanesi milli takımlarına çağrıldı" ifadelerini kullandı.

"Jonjo Shelvey ve Adolfo Gaich'in opsiyonu yok, sezon sonu değerlendireceğiz"

Jonjo Shelvey'i kadrolarına kiralık dahil ettiklerini söyleyen Rizespor yöneticisi, "Shelvey; çok kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu, takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Shelvey'in sözleşmesinde satın alma opsiyonu yok ancak sezon sonunda böyle bir düşüncemiz olursa kulübü Nottingham ile oturur konuşuruz. Adolfo Gaich'in de sözleşmesinde herhangi bir opsiyon yok. Sezon sonunda bunu da değerlendirebiliriz" dedi.

"Galatasaray'a puan kaybetmemiz sürpriz olacak"

Galatasaray maçı öncesinde ise Bakır, "Galatasaray ve Fenerbahçe takımları kadro kalitesi olarak Süper Lig'in yüksek seviyesinde. Rizespor olarak Fenerbahçe maçımız mutsuz sonuçlandı. Seyirci avantajımızı kullanarak Galatasaray karşında güçlü olmak istiyoruz. Galatasaray maçında sahada savaşacağız. Galatasaray'a puan kaybedersek bizim için sürpriz olur. Otorotilere göre bizim kazanmamız sürpriz ama bence puan kaybetmemiz sürpriz olacak" dedi.

"Gerilimin sebebi hakemler"

Galatasaray maçlarında gerilim olmasının ana sebebini hakemlere bağlayan Hasan Yavuz Bakır, "Neden, hakemlerin kötü performanslarıydı. Dün dünde kaldı, misafirimiz Galatasaray'ı en iyi şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 03:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat ayan
Murat ayan - 7 ay Önce

Çok şımarık biri böyle söyler cimbombom dersi verir sen git fenere yat
Ok mi

GS li
GS li - 7 ay Önce

Rize sözcüsü ortamı germek ve provokasyon yapmak amacı ile mi bu açıklamaları yapiyor?Bundan başka sonuç çıkar mı?Dostluk ve spor ahlaki adina Çok yazık ?

Mert
Mert - 7 ay Önce

Cimbom 5 atar

cimbom
cimbom - 7 ay Önce

bu rizesporun geninde var cimbomla uğraşmak fenere karşı neden aynı yorumlarda bulunmadın lale

Ali Şehirli
Ali Şehirli - 7 ay Önce

Nasiiiii

Haluk
Haluk - 7 ay Önce

6+ gol mutlaka yeneceğiz. Cimbom sürprize izin vermez

Bayram Özcan
Bayram Özcan - 7 ay Önce

Fenerbahçe için mi oynayacaksınız yazık gs Rize nin içinden geçecek

MS
MS - 7 ay Önce

Aslanlar Bunun cevabını sahada verin. Bu kendini bilmez bir daha böyle konuşamasın.