Hikmet Karaman: "Galatasaray'da en çok dikkatimi çeken oyuncu, müthiş yetenekli"

Galatasaray, Dünya Kupası arasını Antalya kampında yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Hikmet Karaman: "Galatasaray'da en çok dikkatimi çeken oyuncu, müthiş yetenekli"

Sports Digital Youtube kanalına Hikmet Karaman, Okan Kocuk ve Efe Akman ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

-BİR BAKTIM OKAN KOCUK VE MUHAMMED ŞENGEZER MÜTHİŞ-

"Bursaspor'u çalıştırırken 'Altyapıda kaç tane kaleci varsa 16 yaşından sonrakiler yukarı gelsin, bir göreceğim' dedim. Bir baktım Okan Kocuk ile Muhammed Şengezer, fizikli, müthiş. Hemen 'Bunlar A Takım'da kalacak' dedim. İkisinin bugün buralarda olmasının daha önceden bir çalışması var. 'Bir de 15 yaşında Ertuğrul Ersoy var. Hocam sen bunu bir gör, A Takım'da idmana çıkarırsın' dediler. 'Çağırın' dedim, bir geldi, 2 metre boyunda bir adam ve 'A Takımdasın' dedim. Onu oradan Rizespor'a aldım, Bursaspor'a geri geldi, takım kaptanı oldu, sonra milli takım stoperi oldu. Fransa'ya gitti. Aslında çıkış yapması gerekiyordu, bunu da kendisi düşünecek."

-LAZIO MAÇI ONA BİR DERS OLABİLİR-

"Lazio maçını izlerken Okan Kocuk'a baktım, Giresunspor'daki beden dilini ve kalede duruşunu göremedim. O da maça yansıyor. Giresunspor'daki performansı müthişti. Geçen seneki genel başarının içerisinde olan adamdı. Onu devam ettirip Galatasaray'da da kendisini göstermesi gerekiyor. Lazio maçı ona bir ders olabilir."

-EN ÇOK EFE AKMAN DİKKATİMİ ÇEKTİ-

"Genç oyunculardan en çok dikkatimi çeken Efe Akman. Daha önceki maçlarda da kısım kısım oynadı. Müthiş yetenekli oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022, 13:34
YORUM EKLE