"Icardi, Galatasaray'da benimle oynasaydı eğer garanti her maç iki gol atardı"

Galatasaray'ın efsane ismi ve teknik direktör Cevad Prekazi, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Icardi, Galatasaray'da benimle oynasaydı eğer garanti her maç iki gol atardı"

Galatasaray'ın efsane isimlerinde Cevad Prekazi, Sportbox Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Prekazi'nin açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU, 6 AY BENİMLE ÇALISSIN YÜZDE 50 DAHA İYİ OYNAR"

"Kerem Aktürkoğlu, 6 ay benimle çalışsın %50 daha iyi oynar, garanti. Ben imza atarım. Onun yeteneği müthiş ama teknik yok. Onlara kim gösterecek? Öğretmen... Ben de futbol öğretmeniyim."

"SACHA BOEY, KİME ORTA YAPACAĞINA BAKMIYOR BİLE"

"Sacha Boey, 100 kere gidiyor bakmıyor bile kime orta yapacağına. Hep yerden hep yerden... Olmaz hep yerden. Değişiklik yapacaksın. Kime orta yapacağını göreceksin." 

"ICARDI, BENİMLE OYNSAYDI HER MAÇ İKİ GOL ATARDI"

"Icardi benimle oynasaydı gözlerimi kapatırdım. Sesi duymak lazım. Nerededir, hangi pozisyondadır bilmelisin ve sen onu bulmalısın, o senin işin. Ben yüzde milyar, garanti diyorum, Icardi benimle oynasaydı her maç iki gol atardı. Icardi nereye top istediğini gösteriyor ama yapamıyorlar, çünkü teknik yok, pası bilmiyorlar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, 02:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom
Cim bom bom - 5 ay Önce

Cevad Prekazi gerçekten Galatasaray'ın eksiklerini çok net ortaya koymuş. Ezbere top oynuyoruz

Salih
Salih - 5 ay Önce

Valla doğru söylemiş.HEMEN OKAN BURUGUN YANINA GETIRMEK LAZIM... NASIL ORTA YAPACAGINI BIKMIYORLAR.COK DOGRU

Mesut Güngör
Mesut Güngör - 5 ay Önce

Çok dogru soylüyor

Ömer Genç
Ömer Genç - 5 ay Önce

Super tesbit...Kime anlatalım ki ... Ego lar uzayda...

Selahaddin
Selahaddin - 5 ay Önce

Prekazi'ye katılıyorum Tanjunun kafasına adeta topu koyuyordu.Hagi'den sonra biraz Snejder bunu yaptı.Ondan sonra bu alan boş kaldı.

Gs Sevdalısı
Gs Sevdalısı - 5 ay Önce

Prekaziye katılıyorum orta yapacak olan kafayı bile kaldırıp bakmıyor nereye kime orta atacam diye. Oyunumuz hep ezbere takimda bu işi yapan sadece toreira teknik ve mücadeleci . Prekazi takımın eksik yönünü söylemiş bize böyle bir teknik adam gerek bu bir gerçek

Vatandaş
Vatandaş - 5 ay Önce

Zaha ve Ziyec kanatlarda oldukça ıcardı nin işi zor. Adamların görevi santraforu beslemek ama ikiside egolu ve kendi oyunlarına bakıyorlar. Icardı bunların yüzünden etkisiz kaldı. Prekazi gs nin akıllarda kalan oyuncularından birisi kalitesi tartışılmaz tespitleri doğru. Umarim zaha ve Ziyec gider yoksa takıma ayak bağı oluyorlar bir maç iyiler 3 veya 5 maç kötüler. Toparlamazlarsa gs ye bi faydaları da olmaz...ıcardı kendi bölgesinde çok etkili topu her aldığında rakip defansa sıkıntı çıkartıyor adam da ego yok. pas alamadığı arkadaşlarına da pas atan karakterli bir futbolcu. Bize böyle topçular lazım...egoluların faydası olmaz.

Taner Şahin
Taner Şahin - 5 ay Önce

Prekazi nin gördüklerini bir çoğumuzda görüyordur eminim.Bu yüzden Falcao da verimli olamamıştı.Santraforlara iyi orta yapan onları anlayan futbolcular gerekli.Zaha nın yetinde Kerem,sağ kanatta da almadığımız Rashica olsa daha fazla golümüz olurdu.Zaha,Tete ve Hakim den bu anlamda bir fayda yok.Bunların yüzünden İcardi verimsizleşti.