İlkay Gündoğan: "Kötü bir niyetle konuşmadım, dürüstçe söyledim"

Galatasaray ile adı anılan Barcelona'nın yıldız ismi İlkay Gündoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İlkay Gündoğan: "Kötü bir niyetle konuşmadım, dürüstçe söyledim"

Barcelona'nın yıldız ismi İlkay Gündoğan, flaş açıklamalar yaptı.

"TAKIMI ELEŞTİRDİ, GALATASARAY'A GELECEK" DEDİLER

Daha önce takımı eleştirdiği ve mutsuz olduğu için ayrılmak istediği, bu nedenle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtilen 33 yaşındaki oyuncudan yeni açıklamalar geldi.

"DÜRÜSTÇE SÖYLEDİM"

İlkay Gündoğan yaptığı açıklamada, "Amacımın asla birine veya bir şeye saldırmak olmadığını dürüstçe söyledim. Takımı ne zaman eleştirmsem bu eleştiriye kendimi de dahil ediyorum." dedi.

"KÖTÜ BİR NİYETLE KONUŞMADIM"

Kötü bir niyetinin olmadığını söyleyen İlkay, "Giderek daha iyi olmak istiyorum. Bir sonraki maçı 3,4,5-0 yensek bile her zaman geliştirebileceğimiz yönler bulacağım. Bu benim varoluş tarzım, zihniyetimin bir parçası. Bunun dışında asla kötü bir niyetle konuşmadım." açıklamasını yaptı.

"ALIŞMAMIZ ZAMAN ALACAK"

De Jong ve Pedri ile iyi anlaştığını belirten yıldız orta saha, "Frenkie ve Pedri ile oynadığımda kendimi çok rahat hissediyorum. Son maçta bazı zorluklar yaşadık ama iyi bir takımla karşı karşıya olduğumuzu da söylemem gerekir. Geri dönseler bile yeniden alışmamız zaman alacaktır. İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam." şeklinde konuştu.

"GELİŞMEMEİZ GEREK"

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmalarıyla ilgili İlkay Gündoğan; "Bunu başarmak bize güven veriyor, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Her şeyi iyi yapıyoruz ama gelişmemiz gerektiğinin de farkındayız. Grup aşamasında oynadığımız oyuna bakarsak son 16'yı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 19:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 5 ay Önce

Tete bu takımda seni görmek istemiyorum rezil bir futbol oynuyorsun seni oynatan teknik direktör Teknik bir adam değildir benim gözümde o kadar ki için pis futbolu kirletiyorsun hırs yok bencilsin