İlker Yağcıoğlu: "Eğer Galatasaray'da böyle oynarsa Okan Buruk onu kaybedecek"

Galatasaray'ın Süper Lig'deki namağlup serisi Hatayspor karşısında sona erdi.

İlker Yağcıoğlu: "Eğer Galatasaray'da böyle oynarsa Okan Buruk onu kaybedecek"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Hatayspor - Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu.

Yağcoığlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MAÇ BAŞLADI, BAS BAS BAĞIRIYORDU"

"Galatasaray ve Bayern Münih, iki takım da bugün oynadı. Tuchel, hafta içinden bugüne 5 kişi, Okan hoca 2 kişi değiştirmiş. Maç başladı hepimiz gördük. Galatasaray bas bas 'ben yorgunum' diye bağırıyordu. En dinamik iki oyuncu say desen. Birinci Torreira, ikinci Sacha Boey deriz. Onlar da bile yorgunluk vardı."

"MERTENS TERCİHİ OLABİLİRDİ"

"Okan hoca biraz daha oyuncu değiştirip daha dinlenmiş oyuncular ile oynayabilirdi. Takımın ritmi biraz daha artabilir mıydı diye çok sorulur. Son maçta gol atan Bakambu olabilirdi, Mertens tercihi olabilirdi."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU KAYBEDECEK"

"Okan hoca, Kerem Aktürkoğlu'nu böyle oynatırsa kaybeder. Kerem 10 numara gibi oynarsa Okan hoca onu kaybedecek. İlk yarı fena oynamadı ama ikinci yarı baktığımız zaman o bölgenin oyuncusu olmadığını görüyoruz. Kerem'i kazanmak istiyorsan kanada atıp orada denemen lazım."

"ADAM KAZANMAK İÇİN MAÇ KAYBEDİLMEZ

"Zaha'yı kazanmak için mi oynatıyor bilmiyorum ama bazen de böyle oynatırsan kaybedersin. Birkaç maçtır oynuyor, oralarda da iyi değildi. Hazır olmadan oynatıyorsun, oyuncuyu kazanayım diyorsun ama maçı kaybediyorsun. Kenarda hazır olan oyuncuların varsa kimse kusura bakmasın ama hazır olan oyuncu oynar. Adam kazanmak için maç kaybedilmez."

"EN BÜYÜK SIKINTIYI YAŞADILAR"

"Galatasaray bizim takımlarımızın yaşadığı en büyük sıkıntıyı yaşadı. Avrupa'da oynanan olağanüstü tempolu maçlardan sonra motivasyon ve fiziksel yorgunluktan eklenince ortaya bu tip tablolar çıkabiliyor."

"MİLLİ TAKIM ARASI TAM ZAMANINDA GELDİ"

"Alınan bir mağlubiyet ile lig bitmiyor. Fenerbahçe için de bunu söyledik. Milli takım arası Galatasaray için tam zamanında geldi."

"ANGELINO'NUN OYNAMASI DAHA MANTIKLI"

"Kazımcan Karataş defansif yönü kuvvetli bir oyuncu diyoruz ancak bugün yenen gollere bakılınca yine Kazımcan'ın tarafından yeniyor. Bu durumda Angelino'nun oynaması daha mantıklı. Angelino en azından hücum anlamında Kazımcan'dan çok daha iyi bir bek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 16:52
YORUM EKLE