İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da bir oyuncu var, adamın sinirini bozar"

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı"

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da bir oyuncu var, adamın sinirini bozar"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU OLAĞANÜSTÜ BİR RAKAM"

"İçeride sürekli kazanan bir Galatasaray car. İlk yarıya bakıyorsunuz, 8 kez falan ceza sahasına girmiş. Biz Galatasaray'ın 30'la falan kapattığını biliyoruz. 8 tane şut çekmiş ve 7'si isabetli. Bu da olağanüstü bir rakam."

"TEBRİK ETMEK LAZIM"

"Galatasaray ön bölgesi bu kadar kötü olmasına rağmen 6 gol atıyorsa tebrik etmek lazım. Genel averajda da Fenerbahçe ile aradaki farkı 3'e indirdi. Bir ara Fenerbahçe çok öndeydi."

"GÜLE OYNAYA BİR GALİBİYET"

"Galatasaray adına rahat ve kolay bir gece oldu. Güle oynaya bir galibiyet diyebilirim."

"OKAN BURUK, 3 OYUNCUYU İSTEDİĞİ YERDE OYNATIYOR"

"Galatasaray'da 3 joker birden var. Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ı Okan Buruk istediği yerde oynatıyor."

"FENERBAHÇE'YE PSİKOLOJİK OLARAK ETKİSİ OLACAK"

"Galatasaray kırılma anlarını iyi atlattı. Özellikle derbiyi kazanması özgüvende tavan yaptırdı. Sonuç olarak rakibinin 5 puan önündesin. Fenerbahçe şimdi Pazar günü Pendikspor ile oynayacak. Psikolojik olarak da etkisi olacak."

"TORREIRA, OYUNCUNUN SİNİRİNİ BOZAR"

"Maçın ilk devresi girdiğinde Mertens'in Torreira'dan çok koştuğunu gördük. Toreira, her indirilen topa koşuyor. Arkanı dönüyorsun o var. Admamın sinirini bozar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Ne Aktürkoğlu ne Barış ne Zaha ne Tete ne de Ziyech içeriye girebildiler. O yüzden hep dışarıdan şut denedik ama ikisini de yapabilmemiz lazım. Rakipler o kadar iyi defans yapıyorlar ki Al Musrati nin yaptığı gibi İcardi nin kafasındaki topa bile kendileri vuruyorlar. İcardi nşn içeri girmesi lazım son gölden ki verkaç ları artırmamız lazım, bu pozisyonlara da çok çalişmamiz lazım

Nbektas1
Nbektas1 - 2 ay Önce

süleymansen: Eğer bu saydığın futbolcular içeri giremiyorsa dünyada hiçbir futbolcu içeri giremez