Tugay Kerimoğlu: "Ben 40 yaşında futbolu bıraktım, o da Galatasaray'da devam etsin, bırakmasın"

Galatasaray, şov yaptığı maçta Çaykur Rizespor'u 6 golle geçti ve liderlini devam ettirdi.

Tugay Kerimoğlu: "Ben 40 yaşında futbolu bıraktım, o da Galatasaray'da devam etsin, bırakmasın"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EN RAHAT MAÇ OLDU"

"Oyunla ilgili fazla bir şey söylenmez. Galatasaray'ın bu sezonki en rahat maçı oldu. Zaten Kerem Demirbay'ı sezon başından beri söylüyoruz. Lucas Torreira'nın ilk golünü atması..."

"BERKAN KUTLU, STOPERDE ÇOK SIRITMADI"

"Galatasaray, eksik olan bölgeleri orijin olmayan oyuncularıyla gidiyordu. Bunun en uç örneği Berkan Kutlu oldu. Sol bek gördük ama stoperde olması çok sırıtmadı. Teknik kapasitesi yüksek olan oyuncularda oyunu doğru okuması yeterli olur."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, İYİ DEĞİLDİ"

"Kerem Aktürkoğlu iyi bir oyun çıkaramadı. Yoğun maç temposu bazı oyuncuların formunu yukarı çıkarır ama bazı oyuncuları da aşağı götürür. Yaşadığı problem bu olabilir."

"BEN OLSAM VERMEZDİM"

"Takım halinde Icardi'nin yaptığı bir karakter var. Tercihini karakter koyarak Kerem Demirbay'dan yana kullandı. Burada ben olsam o topu Kerem'e vermem ama doğru bir hamleydi. Attığı golle de görevi tamamladı.

"TORREIRA VE KEREM DEMİRBAY, BİRBİRLERİNİ ÇOK İYİ TAMAMLIYORLAR"

"Mauro Icardi hariç 6 golün 5'i sol ayakla atılmış. Bu da ilginç bir istatistik. Kerem Demirbay'ın oynadığı bölge zeka ister. Torreira ile birlikte kendilerini çok iyi tamamlıyorlar. Çevre kontrolü çok iyi. İnsanlara lüks gibi gelebilir ama öyle değil. Zaten bu kapasite vardı."

"HOCAN ELİNİ UZATTIĞINDA UZATMIYORSAN SIKINTI VARDIR"

"Bu sıkışık fikstürde bir problem yaşandı ama hemen kapandı. Bu iş sevgiyle olur. Eğer 11'de yoksan çalışman lazım demektir. Hocan elini uzattığında uzatmıyorsan (Seergio Oliveira) sıkıntı var demektir. Galatasaray mekanizması devreye girdi ve bu krizin büyümesinin önüne geçildi."

"BARIŞ ALPER'İ KESEMEM"

"Tete'ye, Zaha'ya bakıyorsun ama her pozisyonda yüzde 100'ünü veren Barış Alper Yılmaz'ı ben kesmem ki!"

"MERTENS'İN BIRAKMASINI İSTEMEM"

"Ben 40 yaşında futbolu bıraktım. Mertens'in de devam etmesini istiyorum. Futbolu bırakmasını istemem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 15:48
YORUM EKLE