Juan Roman Riquelme: "Torreira ile konuşuyorum, Boca Juniors için oynamak istiyor"

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, son dönemde birkaç futbolcuyla konuştuğunu itiraf etti ve bu isimlerden birinin de Galatasaray'dan Lucas Torreira olduğunu söyledi.

Juan Roman Riquelme: "Torreira ile konuşuyorum, Boca Juniors için oynamak istiyor"

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, Lucas Torreira ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TyC Sports'a konuşan Riquelme, Uruguaylı oyuncunun Boca Juniors forması giymek istemesi hakkında konuştu.

Riquelme'nin açıklamaları şu şekilde:

"BABASIYLA BİRLİKTE GÖRMEYE GELİYOR"

"Torreira... Tanrı aşkına, kim Boca formasıyla oynamak istemez ki? Buraya her gelişinde babasıyla birlikte Boca'yı görmeye geliyor."

"BU DOĞRU, BOCA İÇİN OYNAMAK İSTİYOR"

"Birkaç ayda bir onunla konuşuyorum. Şimdi Türkiye'de, geçene yıl Icardi ile birlikte ligi kazandılar. Türk kulübü onu yeni transfer etti. Televizyonda Torreira'nın Boca'da oynamak istediğini duydum. Bu doğru, Boca Juniors için oynamak istiyor."

"TORREIRA, BANA SÖYLEDİ"

Torreira ile yaptıkları görüşmeyi de aktaran Riquelme, "Galatasaray bonservisini almıştı. Bana, "Hiç şimdiki kadar çok para kazanmadım ve imzaladım" dedi. Yani göreceğiz" ifadelerini kullandı. 

TORREIRA AÇIKLAMIŞTI

Ocak ayında bir röportaj veren Lucas Torreira, Boca Juniors ihtimali için, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum! Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim." demişti.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 03:10
YORUM EKLE