İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray iki kişi eksik oynadı, başka hiçbir açıklaması olamaz"

Galatasaray, Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak önemli iki puan kaybı yaşadı.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray iki kişi eksik oynadı, başka hiçbir açıklaması olamaz"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"1 PUAN YİNE DE İYİ"

"Şu kadroyla alınan 1 puan yine de iyi diye düşünüyorum. Ayrıca Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet bazı oyuncuların sinir sistemini bozduğunu da görüyorum."

"MERTENS'İN ÇIKMASI YANLIŞ TERCİH"

"Sivaslı oyunculara sorsanız 'Kim çıksa?' diye, 'Mertens ya da Torreira çıksa mutlu olurum' derlerdi. Galatasaray'da bu mevcut kadroda bir numaralı oyuncu Mertens 68. dakikada oyundan çıktı. Yanlış tercih oldu."

"HER MAÇI KAZANMAZSINIZ"

"Bu ligde her maçı kazanamazsınız. Dolayısıyla bu skorun büyütülecek bir yanı yok."

"GALATASARAY, OLDUKÇA ŞANSSIZDI"

"Özellikle ilk 40 dakika Galatasaray oldukça şanssızdı. Direkten dönen iki top, Sivasspor'un varlık gösteremediği bir maçtı. İkinci yarıda Galatasaray rakip kaleye gitmekte zorlandı."

"BAŞKA BİR AÇIKLAMASI OLAMAZ"

"Ndombele hamlesi 'Savunayım ve maçı 1-0 bitireyim' hamlesidir. Bu hamlenin başka hiçbir açıklaması izahı olamaz."

"GALATASARAY, İKİ KİŞİ EKSİK OYNADI"

"18 yaşında Jude Bellingham neler neler yapıyordu. Biz 18 yaşında çocuklara bebek muamelesi yapıyoruz. Ali Turap Bülbül maalesef bu maçta olmadı. Çok yetersiz gözüktü. Diğer tarafta da Kazımcan Karataş eklersen iki kişi eksik oynuyorsun."

"32 İKİLİ MÜCADELE KAYBETMİŞLER"

"Halil Dervişoğlu, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha toplam 14 ikili mücadele kazanıp 32 tane kaybetmiş. İkili mücadelelerde de rakibinden geride kaldı. Bu isimlerin kaybettiği her top Galatasaray'ın daha çok geriye koşması anlamına geliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Scorpion
Scorpion - 4 ay Önce

Yahu sanki ilker iki kişi eksik oynadı derken Galatasaray sevdalısı Gs yı çok düşünüyor başka bir açıklaması olamaz derken de yemin ediyorum algı yatıyor yani ortalığı karıştırmayın penaltı yok başka sebep aramanıza gerek yok falan gibi üstü kapalı konuyu oraya getiriyor her söyleminin altında algı yatıyor diğer fb li yazar ve yorumcular gibi tamam biz Gs iyi oynadı demiyoruz ama ortada yenilen bir hak var onu tamamen gündem dışında tutma girişimi sergiliyor Gs li yönetici ve taraftarların gerçekten uyanık olması lazım acayip oyunlar ve senaryolar dönüyor antep maçında da gördük

Mehmet Kutlar
Mehmet Kutlar - 4 ay Önce

Bu hocayla bu kadar olur alıṣkanlık yaptı ṣansa maç almalar oyuncu değiṣtirmeye korkan Buruktan GS hocası olmaz 80 dakika bekleyip gol yiyene kadar bekleyen Okan bence kendini bir yargıla sen bu takımın baṣında olmayı hak ediyormusun

Orgün
Orgün - 4 ay Önce

Kazımcan ın yerine yedek kaleci Günay oynasa çok daha iyi oynar. O formaya yazık ediyorsunuz.

yildirim
yildirim - 4 ay Önce

5 eksikle oynadi bence. zaha,ndombele,halil....Bu ruhsuzlar ne is yapar?Gitsinler bakkalda manavda calissinlar.Yazik su zaha-ndombele-teteye verilen paralarla bir takim daha kurulur.Def edin gitsin sunlari artik gözümüz görmesin Allahinizi severseniz!