Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı iki yıldıza mesaj! "Galatasaray'da olduğunuzu bileceksiniz"

Galatasaray, Sivasspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılırken puanını 48'e yükseltti.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaraylı iki yıldıza mesaj! "Galatasaray'da olduğunuzu bileceksiniz"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BAZEN ÖYLE BİR GOL YERSİNİZ Kİ..."

"Galatasaray gol yemeden 11 maç kazanmıştı ama bazen de öyle bir gol yersiniz ki zaman yetmeyebilirdi. Ligin ilk yarısı henüz bitti. Bu iki puanlık fark gayet normal. Galatasaray son maçlarda skor odaklı oynuyordu."

"HEMEN HEMEN HİÇ POZİSYON VERMEDİ"

"Sivas, Rize, Kayseri gibi takımların büyük takımları zorlayacağı belliydi. Galatasaray full kadro buraya gelseydi sonuç böyle olmazdı. İçeride çok puan kayıpları olmaz. Bu kadar olumsuzlukla hemen hemen hiç rakibine pozisyon vermedi."

"ZAHA'YA ÇOK SABRETTİ"

"Kulübeye baktığımızda Galatasaray'ın Tete ve Ndombele dışında hamlesi yoktu. Okan Buruk Zaha'ya çok ama çok sabretti. Bu lig için Ali Turap'ın yeterliliği yok. Galatasaray sağ kanattan hiç hücum yapamadı. Her şeye rağmen tempoyu Galatasaray ayarladı ve bunu 70 dakika yaptı."

"GALATASARAY, ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALANDI"

"Kerem Demirbay ve Torreira, 70 dakika boyunca iyi oynadı. Her zaman 1-0'la gidemezsiniz. Galatasaray'ın bu kadrosu için kötü değildir. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın diğer takımlarla çok güç farkı var ama Galatasaray çok hazırlıksız yakalandı."

"TETE, OYUNA GEÇ GİRDİ"

"Wilfried Zaha hem sol çizgide oynuyor, hem bekini kovalamıyor. Tete'yi daha fazla oynatabilirdi. Kerem Aktürkoğlu da kendi mevkisine geçecekti. Ndombele ile orta sahayı güçlendirdi ama Tete oyuna geç girdi. Sivas seyircisinin gelmemesi de kötü oldu. Bu puan kaybı Fenerbahçe'ye yaradı."

"POZİSYON PENALTI, VAR'IN ÇAPIRMASI LAZIMDI"

"Hakemin maçı 2-0'a getirecek penaltı pozisyonunu vermemesi de skoru etkiledi. Abdülkadir Parmak'ın eline çarpıp Mertens'in önüne düşen pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Halil Dervişoğlu, Abdülkadir'e faul mü yaptı diye baktım ama VAR'ın çağırması lazımdı. Kural da muhtemelen pozisyona penaltı diyordur."

"HANGİ TAKIMDA OLDUĞUNUZU BİLECEKSİNİZ?"

Davinson Sanchez ve Kerem Demirbay dışında tutan bir oyuncu yok. Fenerbahçe, oynayan futbolcuları aldı. Galatasaray verim alamadı. Okan Buruk, sahaya iki genci attı. Acaba bir mesaj mıydı bu? 'Bizi karıştırmak istiyorlar' diye bir açıklama yaptı. Bununla ilgili çok yorum da yapmak istemiyorum. Ziyech de olsanız, Icardi de olsanız, hangi takımda olduğunuzu bileceksiniz."

"BUNA RAĞMEN ÇOK İYİ PUAN TOPLADILAR"

"Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin özverisiyle Galatasaray'ın yeni transferlerinin özverisi hakkında bir fark görüyorum. Okan Buruk buna rağmen çok iyi puan topladı."

"OKAN BURUK'A EKSİ YAZMAM"

"Galatasaray'ın 20 kişilik kadrosuna bakalım, muhteşem bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ilk devreyi tamamlaması çok büyük iş. Okan Buruk'a hiçbir şekilde eksi yazmam." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 13:35
YORUM EKLE