"İsmail Kartal ile tartıştı, Galatasaray transfer etmek istiyor! Bu transfer tarihe geçebilir"

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Michy Batshuayi'yi golcü adaylarından biri olarak transfer listesine aldığı konuşuluyor.

"İsmail Kartal ile tartıştı, Galatasaray transfer etmek istiyor! Bu transfer tarihe geçebilir"

Galatasaray'dan yaz transfer dönemine damga vuracak bir transfer hamlesi gelebilir.

VTR Spor'un haberine göre; sarı kırmızılıların sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fenerbahçeli golcü oyuncu Michy Batshuayi'yi transfer gündemine aldı.

HALI SAHA MAÇINDA GALATASARAY FORMASINI GİYMİŞTİ

Batshuayi'nin daha önceden halı sahada arkadaşlarıyla top oynarken Galatasaray formasıyla görüntüleri ortaya çıkmıştı.

KAHKAYA EMOJİSİ GELDİ

Gündem olan bu transfer gelişmesi sonrasında Galatasaray’ın Transferden Sorumlu İdari Menajeri Fatih Demireli’nin sosyal medya hesabından kahkaha atan emoji paylaşması taraftarları heyecanlandırdı.

TARİHE GEÇECEK

Michy Batshuayi, Galatasaray'a transfer olursa Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen ilk yabancı futbolcu olacak.

İSMAİL KARTAL İLE TARTIŞTI

Batshuayi, performansına ve attığı gollere rağmen beklediği kadar forma şansı bulamadığı için İsmail Kartal ile yakın zamanda tartışma yaşadı.

26 GOLE ETKİ ETTİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 41 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 23 gol atıp 3 asistlik katkı gösterdi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncay varilci
Tuncay varilci - 1 hafta Önce

Gelsin Galatasaray iş yapar

Gürol
Gürol - 1 hafta Önce

Galatasaray'ın, uyumunu bozar diye düşünüyorum.

Fenerbahçe
Fenerbahçe - 1 hafta Önce

Altyapımız olan Galatasaray'a gidip kendini biraz geliştirebilir

Yusuf
Yusuf - 1 hafta Önce

Balına gol atıyor, GS öyle atiklarami kaldı. Genç takımdan alsın daha iyi

Erol aslan
Erol aslan - 1 hafta Önce

GS bir an önce secimi bitirip katroyu bozmadan zanıyolada ve yunusda gelirse ortasahaya kanatlara uzunpas atcak oyuncu ve 3 veyağı 4 oyuncu kanmp başlamadan transfer yapması gerekiyor ve şampiyonlar ligine.fit girmesi gerekiyor yoksa ümütlerimiz bir başka bahara. Kalır tıransfer yapcaaz deyipde tıransferin son günü 2 sınıf bir.oyuncu almaya gerek yok oyuncu gec transfer oldum Avrupa'yı unut cünkü diger takımlar 8 veyağa 10 Mac yapmış hazır olarak karşına cıkıyor sen haalaâ transfer yapcaanda uyum sağlacakda sakat deyilse forum dutcakda falan filan polemiği gerek yok bunlar acilen yapılması gerekenler Avrupa'da başarı icin

Bora dinç
Bora dinç - 1 hafta Önce

İyide kardeşim zaten kendiniz de söylüyorsunuz yeteri kadar forma şansı bulamadığı için tartıştı diye. Galatasaray’a gelirse orda bulduğunun yarısı kadar ancak forma şansı bulabilir, buna razı olacak mı bu keko

fsm999
fsm999 - 1 hafta Önce

Galatasarayda da forma şansı bulamaz çünkü Galatasaray kolay kolay icardiden vazgeçmez ve bir forvetten çok bence mertensin yerini doldurabilecek birini transfer etse -zaniolo gibi- daha faydalı olur

AYDIN DOĞAN
AYDIN DOĞAN - 1 hafta Önce

Bize LAZIM değil yolu açık OLSUN ks MAÇINDA da gördük FINAL MAÇI SAYILIRDI 6 PASCICINDE VURDUĞU KAFAYA BIR BAKIN GS KESINLIKLE ALMAMALIDIR NOKTA