"İzledim ve üzüldüm, skandal! Yaptığı çirkin"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı yavaş yavaş büyük gerginliğe dönüşüyor.

"İzledim ve üzüldüm, skandal! Yaptığı çirkin"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur ile ilgili söylediği skandal sözlerin yankıları sürüyor.

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan gerilimle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ'A ÜZÜLDÜM"

"Ali Koç'un açıklamalarını izledim, kendisi adına üzüldüm. Hakemler hakkında söylediği doğru şeyler de mutlaka vardır ama yaptığı çirkin Erden Timur taklidi, 'Selahattin Baki'ye versem neler yapar?' çıkışı, hakemleri AVM'de bulun çağrısı, federasyona gidip tokatlamalar falan, Skandal."

"GALATASARAY, BUNA RAĞMEN ÖNDE"

"Galatasaray 10 tane lig maçı oynadı. 6’sı deplasman, 4 iç saha maçının 2’si Beşiktaş ve Trabzonspor derbileri. Yani kağıt üstünde 8 tane zorluk derecesi yüksek maçlar oynadılar ve tarihin gelmiş geçmiş en iyi başlangıcını yapmış Fenerbahçe’nin 1 puan önündeler. Galatasaray zaten handikaplı bir dönem oynuyor. Ağustos ayından Aralık sonuna kadar Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yoğun efor sarf edeceği 6 maç ve bunların önü ve arkası var. Yani bu durum 12 tane karşılaşmaya yansıyor. Fenerbahçe de Avrupa oynuyor ama aynı şey değil. Fred idman yapmadı ya da komple dinlendi, Dzeko’nun oyuna girmediği maçlar oldu. Doğal olarak Galatasaray handikaplı bir dönemden geçiyor. İkincisi çok daha zor bir fikstürden geçiyor ve buna rağmen Galatasaray önde." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, 09:20
YORUM EKLE