Jorge Paixao: "Galatasaray'a giderse büyük bir sözleşme imzalayacak ve büyük bir kulübe gidecek"

Galatasaray'da Rafa Silva transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Jorge Paixao: "Galatasaray'a giderse büyük bir sözleşme imzalayacak ve büyük bir kulübe gidecek"

Galatasaray, Benfica ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Portekizli 10 numara Rafa Silva'yı kadrosuna katmak istiyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sezona damga vuran yıldız oyuncu için sarı kırmızılı yönetimin görüşmelere başladığı belirtiliyor.

ESKİ HOCASINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Rafa Silva'nın Braga'daki eski teknik direktörü Jorge Paixao, Portekizli oyuncunun Galatasaray'a olası transferini değerlendirdi.

Record'a konuşan Jorge Paixao'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU TEKLİFLER BENİ ŞAŞIRTMIYOR"

"Bence ülkemizin en iyi futbolcularından biri ve pozisyonunun en iyilerinden biri olarak bu teklifler beni şaşırtmıyor."

"GALATASARAY, ÖNEMLİ BİR AVRUPA KULÜBÜ"

"Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri ve önemli bir Avrupa kulübü. Şampiyonlar Ligi'nde düzenli olarak yer alıyor. Eğer transfer olumlu sonuçlanırsa büyük bir sözleşme imzalayacak ve Suudi Arabistan Ligi yerine Avrupa'da yoluna devam edecek. Dünyanın en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak."

"ADAPTE OLMAKTA ZORLANMAZ"

"Rafa Silva, oraya adapte olmakta zorlanmaz; çünkü büyük bir kulübe ve İstanbul gibi büyük bir şehre gidecek." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol aslan
Erol aslan - 2 ay Önce

GS tırasfer yapacaksa bu kadroya 3 veya 4 erkenden hazırlık maclarona yetişicek şekilde takviye yapıp şampiyonlar ligi kotrosunu hazırlaması gerekiyor hersene katro degişikliği ve gelen oyuncuların uyum süreci sakatlığı derken bir bakmışsınız Avrupa'da eleniyoruz ondan sonrada yapılan tıransferin anlamı kalmıyor bu iş yapılcaksa ana tırasferi kap kotrosuna yetiştirip 1 veyağa 2, de fırsat tıransferi yapıp tırasferi kapatmak ve takım Avrupa macları öncesi hazırlanıp maclara takım fit cıkması gerekiyor yoksa hersene aynı hüzünü yaşarız yaptığım işinde anlamı kalmaz

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Yeni bir Dombili mi alıyoruz acaba? İyi olsa portekiz ligini Avrupa'yı bırakıp bize niye gelsin..