Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir isteği var!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig'de kalan maçlarda yine teknik direktör Okan Buruk'un en büyük kozu olacak.

Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir isteği var!

Arjantin basınında çıkan haberlere göre Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir isteği var.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Mauro Icardi, bu sezon da gözünü şampiyonluk kupasına dikmiş durumda.

Sakatlıktan döndükten sonra bir süre suskun kalan Arjantinli yıldız, yine form tutmayı başardı.

KASIMPAŞA MAÇINA DAMGA VURDU

Galatasaray'ın millî maç arasından önce Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı ve 4-3 kazandığı karşılaşmaya Mauro Icardi damga vurmuştu. Rakip filelere iki gol kaydeden Arjantinli yıldız, kendi kalesine de bir gol gönderdi. Icardi ayrıca maçın 81. dakikasında penaltı vuruşundan yararlanamadı.

BU SEZON 34 GOLE DİREKT KATKI

Geçen sezon takımın şampiyonluk yolundaki anahtar oyuncusu olan Mauro Icardi, bu sezon da skorer kimliği ile ön plana çıkıyor. Arjantinli yıldız millî maç arasına kadar tüm kulvarlarda çıktığı 38 maçta 23 gol atıp 11 asist yaptı ve 34 gole direkt katkı sağladı.

HEDEF FENERBAHÇE'NİN REKORU

Öte yandan Arjantin basınından Ole'de yer alan habere göre Mauro Icardi, gözünü Fenerbahçe'nin rekoruna dikmiş durumda. Söz konusu haberde tecrübeli golcünün, Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı 93 puanlık rekorun kırılmasını istediği aktarıldı.

REKOR İÇİN 13 PUAN GEREKİYOR

Trendyol Süper Lig'de sekiz maçı kalan Galatasaray sırasıyla Hatayspor, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Kayserispor ile oynayacak. Sarı-kırmızılılar 13 puan daha toplarsa puanını 94 yapacak ve Fenerbahçe'nin rekorunu geride bırakacak.

Kaynak: Haber Global

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 22:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar
Serdar - 1 ay Önce

İyi de sen 13 puan ile yetişemezsin yoksa fener yine rekor kırar seni geçip hem de şampiyon olur .. Bence saçma haber