Jose Mourinho: "Benim değer verdiğim futbolculardan biriydi, 'Gidiyorum' dedi, Galatasaray'ı istedi"

Roma teknik direktörü Jose Mourinho, Zaniolo'nun Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Jose Mourinho: "Benim değer verdiğim futbolculardan biriydi, 'Gidiyorum' dedi, Galatasaray'ı istedi"

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Zaniolo'yu kazanmaya çalıştığını ancak kendisinin takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

"DEĞER VERDİĞİM FUTBOLCUYDU"

"Bir futbolcu 'gidiyorum' dediği anda maalesef hiçbir şey yapamazsınız. Maalesef diyorum çünkü o benim değer verdiğim futbolculardan biriydi. Kendisine başarı dilemekten başka bir şey söyleyemeyeceğim." dedi.

"PREMİER LİG'DEN DE TEKLİF ALDI"

Deneyimli hoca, "Premier Lig'den teklif aldığını öğrendim. Tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Kendisi ve kulübümüz adına doğru karar alındığından şüphem yok." şeklinde konuştu.

DEPREMZEDELERE YARDIM

Galatasaray'ın Roma'dan yeni transferi Nicolo Zaniolo, depremzedeler için 400 bin TL'lik bağışta bulundu. Galatasaray, Zaniolo transferinde Roma hazırlık maçı yapılacağı ve bu maçın tüm gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

İTALYANLAR ŞAŞKIN

Henüz 23 yaşında, yaklaşık 30 milyon Euro'luk piyasa değeri olan Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi, İtalyanlar tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Hem gazeteciler hem de taraftarlar bu sürpriz transferin Roma için bir kayıp olduğu yönünde fikir birliğine varmış durumda. Zaniolo'nun Galatasaray'da formunu yeniden bulması halinde, bunun İtalya Milli Takımı'nın yararına olacağı düşüncesi de oldukça yaygın.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2023, 21:14
YORUM EKLE