Kadir Çetinçalı: "Erden Timur, Pazartesi günü gidiyor ve..."

Galatasaray, şampiyonluğa doğru giderken transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kadir Çetinçalı: "Erden Timur, Pazartesi günü gidiyor ve..."

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"SEZON SONU GÖRÜŞMELERİ BELİRLEYİCİ OLACAK"

"Nelsson ve Boey’e güzel teklifler var. Galatasaray’da kalmaları isteniyor ancak sezon sonu görüşmeleri belirleyici olacak."

"İKİİ YILDIZ İSİM ALINACAK"

"Galatasaray şampiyonluğun ardından transfer seferine başlıyor. Şampiyonlar Ligi için Galatasaray işini kesinlikle şansa bırakmayacak kesinlikle Mertens ve Oliveira arkasına iki yıldız isim alınacak."

"ICARDI, BAŞKA TEKLİF DÜŞÜNMÜYOR"

"Mauro Icardi, Galatasaray’da kalmak istiyor, başka teklif düşünmüyor. Süreç zor geçecek ama tüm şartlar zorlanacak. Mauro Icardi öyle önemli ki Galatasaray, transfer için bağış kampanyası yapsın, rekor katılım olacaktır."

"İLK PLANLAR BU YÖNDE"

"Galatasaray’da gelecek sezon için sol bek, iki orta saha, stoper ve forvet için takviye yapılacak. İlk planlar bu yönde."

"ERDEN TİMUR, TRANSFER GÖRÜŞMESİNE GİDİYOR"

"Erden Timur, Pazartesi günü gidiyor ve Perşembe dönüyor. İtalya ve Fransa’da görüşmeleri olacak. Erden Timur, Perşembe gününe kadar yurtdışında olacak İtalya ve Fransa seferi yapıp gelecek."

"JESUS'A GEREKLİ DERS VERİLECEKTİR"

"'Türkiye’de maçlar masa başında kazanılıyor' diyen Jorge Jesus’a Galatasaraylı futbolcular gerekli dersi, Nef Stadyumu'nda verecektir." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 10:06
YORUM EKLE