Serhat Akın: "Biz kendimizi kandırdık, Fenerbahçe yine algılara başladı, Galatasaray seneye..."

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için son günleri sayıyor.

Serhat Akın: "Biz kendimizi kandırdık, Fenerbahçe yine algılara başladı, Galatasaray seneye..."

Gurmespor yorumcusu Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA İKİ TANE GERÇEK VAR"

"Galatasaray hak etti. Galatasaray'da iki gerçek var. Icardi  ve Torreira... Diğerlerinin hepsi kaliteli futbolcu ama bunlar ligin üstünde. Biz hep kendimizi Valencia ile kandırdık. Son 5 haftaya bakalım ve bir oyuncunun aldığı puanlara bakalım. Icardi'nin bir kere neredeyse 10 maç eksiği var. Fenerbahçe, bu kadroyla buralara yine iyi gelmiş."

"FENERBAHÇE'NİN BÜTÜN ORTA SAHASINA BEDEL"

"Torreira, Fenerbahçe'nin bütün orta sahasına bedel. Hepsi bir tane Torreira etmez. Oyuncular arasında bu kadar fark varsa puan durumu da böyle oluyor. Galatasaray'ın vizyonu doğru vizyon. Bu vizyondan şaşmazsa Avrupa'da da ülkeye katkı sağlar ve ligi de domine eder. Seneye de tutamazsın."

"YİNE ALGILAR BAŞLADI"

"Fenerbahçe'de yine algılar başladı. Zaha'lar falan... Ben sahada görmek istiyorum. Geçen sene de algı yapıldı, kadro ortada." 

"GALATASARAY AİLE GİBİ OLMUŞ"

"Galatasaray 10 numara kadro kurmuş. Okan hocayla birlikte inanılmaz bir ekip, arkadaş, dost olmuşlar. Galatasaray, aile gibi olmuş. Fenerbahçe aile işini yapamıyor. Yapamadığı sürecede şampiyon olamayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 01:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oruç Zafer
Oruç Zafer - 11 ay Önce

Bedava penaltılar la buraya geldi Fenerbahçe. Yoksa çoktan havlu atmıştı.

ZiZu
ZiZu - 11 ay Önce

Galatasaray en yakın rakibine en az 15 puan fark atardı ama bahis ve beinsport vs etkenler

Isimsiz
Isimsiz - 11 ay Önce

Dogru aynen ilk mac sivas - macinda abseitsimsi gibi Mesela gs aldigi hic bi samoiyonlukta alin teri yok Sade ülkeyi ele gecirmeye calisan kisilerlen olan baglilik son 25 senede basarili gödterdi bunlari

Mustafa demir
Mustafa demir - 11 ay Önce

Biraz mantikli olun gs şampiyon oldugunda hep coskulu oynayarak kazandi simdide oyuna bir bakın, biraz bjk var kalite digerlerinin arasindaki fark a bak, fb 3 tane deplasmanda hakemmi federasyonmu etki etti yoksa kalitesiyle net bir galibiyet net bir şampiyonluk, daha Drogba li dönemi saymiyorum

Omer gs omer
Omer gs omer - 11 ay Önce

Sayın isimsiz kardeşim gs oynar kazanar şike dersiniz penaltısi verilmez şike dersiniz jefa kupasını alır şike dersiniz şike be kardeşim nir kere de taktir edin sen kesin besiktaslisin sütte leke var fenerde Beşiktaş'a hoc yok maşAllah maşAllah

Adamalı
Adamalı - 11 ay Önce

G.S liğe giriṣ döneminde çok ṣanslıydı bu ikili vasatın çok altındaydı.Gomisin son dakika golleri takımı bir arada tuttu ve Form grafikleri yükselince bu günki tablo çıktı ortaya bu arada defansında hakkınî teslim etmek lazım beklenen oyunculardan bir çoğu vasatın altında kalmasına rağmen tablo istenildiği gibi umarım kadroda fazla değiṣme olmadan Ṣampiyonlar ligine böyle baṣlarız.

Oktay arslan
Oktay arslan - 11 ay Önce

Eğer ligin başlarında hakem hataları olmasaydı biz şuan şampiyonluğu 5 hafta 6 hafta kala ilan ederdik