Kadir Çetinçalı: "Tünele 2 metre kala durup tahrik etti, tüm bunlar için 20 katı para kazandı"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Nef Stadyumu'nda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kadir Çetinçalı: "Tünele 2 metre kala durup tahrik etti, tüm bunlar için 20 katı para kazandı"

Galatasaray - Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'ın skandal yönetimine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Ali Palabıyık’ın ilk 45 dakika verdiği sahtekarca kararları bir kenara bıraksak bile devrede içeri girerken, tünele 2 metre kala durup taraftarı tahrik etmesi ve su atılması için beklemesi alçakça. Ali Palabıyık, Galatasaray maçlarında sadece provokatör görevini üstlenip para alıyor"

"Bir insan 30 milyon taraftarı olan bir kulübün kaderiyle rahatlıkla oynuyor, bütün her şeyi çöp yapabiliyor. Ali Palabıyık mükemmel bir tetikçi olduğunu, bir provokatör olduğunu bir kez daha kanıtladı."

"Erden Timur ağzına sağlık, içimizdekileri söyledi. Erden Timur'u yıpratmak için her şeyi yapacaklar, yanında durmalıyız."

"Ali Palabıyık’a beddua ediyorum, içim soğumuyor. Buradan küfür de edemiyorum. Başına ne kötülük gelirse gelsin çok sevineceğim. Öylesi bir nefret."

"Ali Palabıyık, yardımcıları, VAR hakemi AVAR hakemi Galatasaray’ı katlettiler, 2 puanı çaldılar, gelecek 2 maç için savunmanın 2 önemli oyuncusu yok ettiler. Tüm bunları yaptıkları içinde ülkemizdeki asgari ücretin 20 katı para kazandılar. Kahrolsun bu düzen, bu tetikçi çete." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 13:45
YORUM EKLE