Deniz Çoban: "Buradan bakınca bile Galatasaray'a verilmiyor"

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip 2-0 öne geçtiği maçta 9 kişi kaldı ve skoru koruyamadı. Mücadele 2-2 bitti.

Deniz Çoban: "Buradan bakınca bile Galatasaray'a verilmiyor"

Galatasaray yıldızları Mertens ve Icardi ile 2-0'ı buldu, Sacha Boey'in kırmızı kartından sonra Alanyaspor maça tutundu. Karşılaşma 2-2 biterken Abdülkerim Bardakçı'nın da atılmasıyla Galatasaray maçı 9 kişi tamamladı.

Icardi'ye çarptıktan sonra ofsayt gerekçesi ile iptal edilen Galatasaray golü ile ilgili Bülent Yıldırım, Lale Orta ve Deniz Çoban, kararın doğru olduğunu aktardı.

Galatasaray'ın Rashica'nın yerde kalmasından sonra penaltı beklediği pozisyonu da yorumlayan ekip, müdahalenin penaltı olmadığı konusunda hemfikir oldu. 

BOEY'NİN KIRMIZI KARTI DOĞRU MU?

Sacha Boey'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili Bülent Yıldırım, "Topun hızı süratlı mi? Evet. Muslera için de bir kontrol olasılığı var. Mesafe olarak baktığınızda kaleye ciddi uzak. Hakem yanılabilir tabii. VAR müdahil olup durumu kurtarmalıydı" dedi. Lale Orta ise, "Kırmızı kart için kriterler oluşmuyor. Bariz gol şansı değil. Hakem yanılabilir. VAR davet etmeliydi. Karar sarıya dönebilirdi" dedi. Deniz Çoban, "Kırmızı kart yanlış. Alanyalı oyuncu daha kendi sahasında. Buradan bakınca bile kırmızı kart verilmiyor" diye konuştu. 

ALANYASPOR'UN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON

Nelsson'un müdahalesi sonrası Alanyaspor'un penaltı beklediği pozisyon da programda yorumlanan anlardan bir tanesiydi. Lale Orta, "Net penaltı. Nelsson ayağına basıyor ve indiriyor. VAR burada da devreye girebilirdi" derken Bülent Yıldırım, "Nelsson sol ayağı ile rakibe basıyor. Net penaltı ve sarı kart olmalıydı" diye konuştu. 

ABDÜLKERİM'E VERİLEN KART DOĞRU MUYDU

Galatasaray'ın stoperlerinden Abdülkerim'in kırmızı kart gördüğü pozsiyon ile ilgili Bülent Yıldırım, "Rakibin sağlığını tehlikeye atan bir sonuç oluşuyor mu? Evet. Kırmızı kart doğru karar" dedi. Lale Orta ve Deniz Çoban da kararı doğru buldu.  

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 23:54
YORUM EKLE