Dursun Özbek: "Açıp bakın herkes görür, Ali Palabıyık görevini tam yapamadı, Salı günü de gelmiyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Nef Stadyumu'nda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Dursun Özbek: "Açıp bakın herkes görür, Ali Palabıyık görevini tam yapamadı, Salı günü de gelmiyorum"

Galatasarya Kulübü Başkanı Dursun Özbek, karşılaşmanın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Böyle bir operasyonu bekliyorduk. İki haftadır Türk futbolundaki adaletin tecelli etmesi için her türlü kapıyı çaldık. Bizim söylemlerimiz sadece Galatasaray için değil."

"Türk futbolunda adaletin eksikliği, her kulüp tarafından hissediliyor. Biz de bunun çağrısını yapıyoruz. Bunun eksikliği, Türk futboluna giderek zarar veriyor."

"Değerli TFF, değerli MHK, değerli hakemler; Galatasaray'ın önünü böyle iki kırmızı kartla falan kesemezsiniz."

"Bir hakem sahneye çıkıyor; Ali Palabıyık. Geçmişte Galatasaray ile ilgili nasıl bir hakem olduğu konusunda teferruata girmeye gerek yok. Açıp bakın, herkes görür."

"Ali Palabıyık, görevini tam yapamadı. 3 tane 5 tane daha kırmızı kart çıkarıp Galatasaray'ı hükmen mağlup etmeliydi."

"Sayın Mehmet Büyükekşi, önümüzde daha uzun bir maraton var. Lütfen sözlerinizin arkasında durun ve bunların temizlenmesi için elinizden geleni yapın. Artık bıçak kemiğe dayandı, buradan öteye köy yok. Bu maçı seyrettiğinizde neler hissettiniz? VAR, niye var? Kırmızı kartın doğru olup olmadığını anlamak için VAR'a gidemez miydi? VAR, ne zaman devreye girecek? Ligin 3'te 1'ini oynadık. Daha 2'si duruyor. Bir takımın hakkını yemek, sizi rahatsız etmiyor mu Allah aşkına?"

"Ey Ali Palabıyık, sen evine gittiğinde bu gece nasıl kafanı yastığa koyup uyuyacaksın? Ben, MHK'nın veya TFF'nin başkanı olsam uyuyamam. Bir takımın kaderiyle göz göre göre oynamak kabul edilebilir bir şey değil. Ali Palabıyık'ı çok mu aradınız değerli MHK? VAR'da sahayı izleyenler, vicdanınız hiç mi sızlamadı?"

"Galatasaray, her zaman bu mücadelelerin içinden başarıyla çıkmıştır. Ben, buradan TFF yetkililerine tekrar seslenmek istiyorum: Artık bıçak kemiğe dayandı. Ne yapacaksanız, bir seferde yapın. Ama şunu bilin ki, Galatasaray'ı kimse yenemez."

"Düdük asılsa ne olacak? Ali Palabıyık'la biter mi? Öyle bir iddiayla konuşmuyorum, Sayın Büyükekşi'ye söylemlerini hatırlatıyorum. Değerli başkanım, futbolu yönetiyorsunuz. Bize adalet dağıtmak için orada oturuyorsunuz. Maçı baştan sona izleyin, hatta Galatasaray'ın 10 maçını."

"Biz susmayacağız. Bizim susmama sebebimiz, kendimiz için değil. Türk futbol camiası, büyük bir camia. Burada herkesin çabası var, herkes bir şeyler yapmak istiyor. Dolayısıyla böyle basit yapıların bu işin içinde olmaması lazım."

"Sizden açıklama bekliyorum TFF yetkilileri. Çıkın, başkan burada yanlış konuştu deyin. Olaylara seyirci kalmayın, rica ediyorum. Söyleyeceğiniz kelime varsa çıkın. Bu oyunları daha önce defalarca kez seyrettik. Bu oyun sona erene kadar susmayacağız."

"VAR'ın nesini anlatacaksın? Salı günü bizi çağırıyorlar. Salı günü gelmiyorum. Sizin VAR'ınıza inanmıyorum. VAR ancak Galatasaray'ın golünü iptal etmek için var."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 12:01
YORUM EKLE