Kaya Çilingiroğlu: "Bir bakmışsın Mauro Icardi golü atmış, geçmiş olsun, Fenerbahçe'de kitleniyor"

Süper Lig'de son haftalara doğru gelinirken Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki kıyaslamalar giderek artıyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Bir bakmışsın Mauro Icardi golü atmış, geçmiş olsun, Fenerbahçe'de kitleniyor"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili kıyaslamalar yaptı.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"DZEKO KİTLENİYOR, ICARDI ÖYLE DEÜİL"

"Fenerbahçe'de Edin Dzeko top almak için orta sahaya kadar geliyor. Bu kadar gelmene gerek yok. Mauro Icardi çıkıp 6 numaranın yanına kadar gelmiyor. Dzeko'da bitiricilik problemi de var. Icardi sakat haliyle bile yürümesine rağmen daha net vuruşlar yapıyor. Dikkat edin Edin Dzeko, büyük maçlarda kitleniyor ama Mauro Icardi öyle değil atmasa da attırıyor."

"FUTBOLCULAR SAHA İÇİNDE KALAMAZLAR"

"Galatasaray, Alanyaspor maçında ilk yarıyı kötü oynadı ama kafasını kaldırıp maçı kazanmasını bildi. Fenerbahçeli futbolcular özellikle son 5 haftada kritik skorlarla kazanıyor. Ali Koç ve yöneticiler, sürekli saha dışı açıklamalar yapmaya devam ederse futbolcular da saha içinde kalamazlar."

İSMAİL KARTAL VE OKAN BURUK FARKI

"Okan Buruk ve İsmail Kartal'a bakalım. İki antrenörün arasında sadece teknik ve taktik açıdan bir fark yok. İsmail Kartal'ı dinliyorum, başını önüne eğmiş öyle konuşuyor. Gören de bir suçluluk psikolojisi yaşadığını sanacak. Kaybedebilirsin, koltuğuna yaslan ve rahat rahat konuş. Okan Buruk öyle değil. Sparta Prag maçından sonraki açıklamalarını hatırlıyorum, her ne kadar eleştiri yapsak da daha olgun ve büyük takım hocasına yakışır konuştu."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NDA BİR ANDA ÇÖKÜŞ OLUŞTU"

"Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu problemi var. İyi oynadığı maçlarda da söylemiştim. Kerem, kendini sürekli yere atıyor. Şimdi ayakta kalmaya çalıştıkça fizik ve mentalite olarak geriye gitmeye başladı. Özellikle Kerem'in yerine oynayan arkadaşları da yükselince bir anda çöküş oluştu."

"BİR BAKMIŞSIN ICARDI GOLÜ ATMIŞ"

"İsmail Kartal, Galatasaray ile Rams Park'ta oynayacağı maçta bu tip statik ve alışılagelmiş hamlelere devam ederse Olympiakos maçının aynısını yaşar ve Galatasaray hemen çözer. 'İstatistiklerde şöyleyim, böyleyim' dersin, bir bakmışsın Mauro Icardi golü atmış, geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 10:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Yeşiltaş
Yusuf Yeşiltaş - 2 hafta Önce

Okan hocam; ne olur gelen bütün tekliflere kulaklarını kapat.

Ülkemize ve kulübümüze Şampiyonlar Ligi kupasını getirip, misyonunu öyle tamamla.

Tarih seni yad etsin.