Kaya Çilingiroğlu: "Fenerbahçeliler iki maçı anlatıyor, Galatasaraylılar öyle değil, o kadar inanmışlar ki..."

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin 2 puan önünde yoluna devam ediyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Fenerbahçeliler iki maçı anlatıyor, Galatasaraylılar öyle değil, o kadar inanmışlar ki..."

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI GERÇEKTEN İNANILMAZ"

"Icardi o golde o kadar sakin ki maçın son dakikaları ve sen topu kontrol edip hiç gerilmeden rahat bir şekilde golü atıyorsun. Gerçekten inanılmaz. Dzeko olsa direkt vururdu, hiç kontrol bile etmez, top rakipten dönerdi. Golden önce orta sahaya kadar gelip pas dağıttı. Dzeko bu kalitede bir isim değil. İkisi arasında bir fark var. Dzeko biraz daha profesyonel ama Icardi biraz daha rahat. Buna rağmen kalitesinden bir ödün yok. O kadar inanmışlar ki Galatasaraylı arkadaşım gol olduğunda ayağa bile kalkmadı."

"İKİ KULÜP ARASINDAKİ FARK BU"

"Fenerbahçelilerle oturuyorum, kaybedilen şampiyonluklardaki Denizlispor ve Trabzonspor maçlarını anlatıyorlar. Galatasaraylılar öyle değil. Real Madrid, Bilbao, Leeds'deki anılarını anlatıyorlar. İki kulüp arasındaki fark da bu. Ben o maçta stattaydım, kimse oturup 5-0'lık Chelsea mağlubiyetini hatırlamıyor çünkü kazanmaya fokuslanıyorlar."

"OKAN BURUK, AİLE ORTAMI SAĞLIYOR"

"Takımda aile ortamı var, maç sonu çoluk çocuk herkes sahada. Bunu sağlayan Okan Buruk'tur. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a bakıyorsun her gol stres, baskı. Bu hali oyuncularına da taraftarına da yansıyor."

"HER MAÇTA NDOMBELE'Yİ OYUNA ALMASINI ELEŞTİRİYORUM"

"Okan Buruk'u eleştirdiğim tek nokta, her maçta Ndombele'yi oyuna alması. Ndombele, gol atsa Okan Buruk, Ndombele'nin annesinden daha çok sevinecek. Nedir bu Ndombele sevdası? Eyüp'ü al, çocuk şans bulsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Kaya, Dombili konusunda çok doğru söylüyorsun.. Okan Buruk'un genç oyunculara alerjisi olduğunu ve onlara güven duymadığını bilmiyor musun? Boey'i kendine kulüp bul diye Avusturya kampına götürmeyen bu futbol dahisi(!) değil miydi.. 1.5 sene sonra 30 küsur milyona sattılar.. GS'ın alt yapısını mahvediyor..