Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da adamın yaptıklarını çöpe atıyorlar, bazı Galatasaraylı şahıslar bana söylüyor"

Galatasaray, bu sezon gösterdiği başarısını Konyaspor maçı sonrası şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da adamın yaptıklarını çöpe atıyorlar, bazı Galatasaraylı şahıslar bana söylüyor"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

"Şu anda kadroların bir önemi yok. Herkes 'Galatasaray gümbür gümbür kazanacak' diyor. Ben öyle bir maç olacağını düşünmüyorum. Konyaspor maçı zor bir maç olacak."

"KEŞKE BENİM GİBİ ADAMLAR TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNDE OLSA

"Derbiden sonra olaylar oldu ve 'Bunları konuşmayalım' diyorlar. Bu laflar beni irite ediyor. Hayır, konuşacağız ki doğruyu bulacağız. Sahanın içini de dışını da temizleyeceksin. Olayları halının altına süpürmek doğru değil. 40 haftadır hakem konuşuyoruz, peşine yabancı hakem geldi. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. Yorum yapmaktan acizler; çünkü bir yerlere idareci veya başka bir görevde gelmeyi planlıyorlar. 13 yıldır ben konulara parmak basıyorum. Keşke benim gibi adamlar Türk futbolunun içerisinde olsa. O zaman bir şeyler çözülebilirdi."

"BU SENENİN EN DEĞERLİ OYUNCUSU"

"Bu sene Galatasaray'a bakarsak güzel futbol izledik. Lucas Torreira'nın enerjisi, 37 yaşındaki Dries Mertens'in katkısı ve ortaya koyduğu akıl çok önemli. Sadece 3-4 maç sallandı. Abdülkerim Bardakcı, bana göre bu senenin en değerli oyuncusu. Oynadığı süre içerisinde çok ciddi katkı verdi. Mauro Icardi 'Bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi forvet benim' diyerek attığı gollerle büyük imza attı. Fernando Muslera ise geçen hafta talihsiz gol yedi ama efsane olduğunu birkez daha kanıtladı."

"ADAMIN 2 SENEDE YAPTIKLARINI ÇÖPE ATIYORLAR"

"İsmini vermek istemiyorum. Bazı Galatasaraylı şahıslar bana 'Okan Buruk, hoca moca değil' diyorlar. Adamın 2 senede yaptıklarını çöpe atıyorlar. Konyaspor'a yenilirse ne olacak? Fatih Terim'e gidecekler. Bizim mentalitemiz bu kadar işte. Başka bir şey düşünmüyoruz."

"BELKİ DE 20 MİLYON EURO ÇÖPE GİTTİ"

"Erden Timur'un bu sezon 3-4 tane net yanlış transferi oldu. Bunlara 10-15 milyon TL vermedin, 3-4 milyon Euro maaşlar verdin. Neymiş? Premier Lig'de oynamış. Ben bana verdiği katkıya bakarım. O yüzden biraz öz eleştiri yapması gerekiyor. Faiz ödememek için Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyorsunuz ama paranın kıymetini bilen adam böyle transferler yapmaz. Belki de 20 milyon Euro çöpe gitti. Şampiyon olduğun zaman her şey unutulur. Taraftarlar bunları sorgulamaz, Genel Kurul sorgulamaz. İstediğin gibi parayı saçabilirsin. Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptın? Altyapıdan 1 tane oyuncu çıkarabiliyor musun? Yok. Şampiyon olduysan tamamdır."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şinasi Koyunlu
Şinasi Koyunlu - 3 hafta Önce

Erden Timur bize Emil Breiwig i getir