Sinan Engin: "Galatasaray'da 1 tane futbolcunun taksiti eder, bazı futbolcular maça çıkmayacak"

Galatasaray, Süper Lig'de Konyaspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak.

Sinan Engin: "Galatasaray'da 1 tane futbolcunun taksiti eder, bazı futbolcular maça çıkmayacak"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, KonyasporGalatasaray maçı öncesi yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"AYNISI FENERBAHÇE MAÇINDA OLMADI MI?"

"Konyaspor'un antrenmanına milletvekilleri gelmiş. Gelir, desteğini verirler. Bunda bir şey yok. Aynısı Fenerbahçe maçında olmadı mı? O yüzden bunlar çok normal."

"GALATASARAY'DA 1 TANE OYUNCUNUN TAKSİDİ EDER"

"29 milyon TL ödeme yapmışlar. Allah aşkına futbolda bu para mı? 900 bin Dolar falan yapıyor. Galatasaray'da 1 tane futbolcunun taksiti eder. Bu paranın milletvekilleri tarafından verileceğini sanmıyorum. Onlarda bu kadar para yoktur. İş adamları, Konyalı şirket sahipleri vermiştir. Can çekişiyorlar. Ligde kalmak önemli."

"BAZI FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKMAYACAK"

"Ne Konyaspor'un küme düşeceğini ne de Galatasaray'ın şampiyonluktan olacağını düşünüyorum. Birkaç telefon görüşmesi yaptım, Konyasporlu bazı futbolcular da maça çıkmayacak, göreceksiniz. Maaşını almıyor diye mi başka bir şey mi bilmem."

"KARA LEKE OLUR"

"Bir maçı beraberliğe, hele Türkiye'nin ve bütün Dünyanın gözünün önünde beraberliğe ayarlayamazsın. Böyle bir hatayı kimse affetmez. Kara leke olur. Konyaspor yarın yenilirse küme düşer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 21:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ersin sökmen
Ersin sökmen - 3 hafta Önce

Şimdi bu Sinan denen kişi futbolcuları Konyasporu karaladı peki bu Sinan denen kişi hiç utanmadımi bunları söylerken pardon utanmaz çunkü yüzsüz Ahmet çakar ve buna kapak sesi geldimi acaba maç berabere biter yok konya şöyle yatar utanmazlar bunlar