Ümit Karan: "Galatasaray'da tesislere girmesi bile saygısızlık, ben olsam idmandan kovarım, bütün Galatasaraylılar duysun"

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında alacağı puanla şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Ümit Karan: "Galatasaray'da tesislere girmesi bile saygısızlık, ben olsam idmandan kovarım, bütün Galatasaraylılar duysun"

SkySpor yorumcusu Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BAZI OYUNCULAR GALATASARAY DEFTERİNİ KAPATMIŞ"

"Florya'ya gittim. İdmanda Mertens, Barış Alper Yılmaz, iki Kerem, Berkan Kutlu ve Abdülkerim Bardakcı dışında çalışan oyuncu görmedim. Takımın üstünde çok büyük stres var. Bazı oyuncular lig bitti havasındalar. Ciddi değiller. Bazı oyuncuları Galatasaray defterini kapatmış görüyorum."

"NDOMBELE'NİN TESİSLERE GİRMESİ BİLE SAYGISIZLIK"

"Ndombele'ye çok ağır konuşurum. İdmanda gördüm, o antrenman sahasına çıkması bile saygısızlık. Ndombele'ye sesleniyorum. Senin Metin Oktay Tesisleri'ne girmen bile saygısızlık! Bu kadar ciddiyetsiz, böyle keyifsiz, makara yaparak idmanlara çıkamazsın! Bu oyuncuları da etkiler. Ben olsam kadro dışı bırakırım. Böyle bir şey yok. 5 dakika izledim idmanı. 'Bu kim ya?' dedim. Sırf makarada, ciddiyetsiz. Kaptan olsam idmandan kovarım! Bunu da bütün Galatasaraylılar duysun! Okan hoca, hakikaten iyi idare ediyor. Bunların sözleşmeleri sağlam ya işte kovamıyorsun. Haksız para kazanıyorlar! Haram zıkkım olsun!"

"KİMSE GALATASARAY'IN ÖNÜNE GEÇEMEZ"

"2023-24, defteri açarsın bakarsın. Galatasaray şampiyonluğu yazıyor değil mi? Orada altında Erden Timur, Ümit Karan, Icardi yazmıyor. Galatasaray'dan hiç kimse büyük değil. Kimse Galatasaray'ın önüne geçemez."

"UZAYA ADAM YOLLADIK, KULÜBE ÜYE OLAMIYORSUN"

"Seçimde kaç oy kullanıldı? Yazık değil mi, Galatasaray'ın oy sayısına, üye sayısına bak. Ben üye olamadım hala Galatasaray'a. Bu kadar zor olabilir mi? Biz de seviyoruz abi bu kulübü. Dışarıda yaşayan insanlar da liseli kadar Galatasaray'ı seviyor. Uzaya adam yolladık ama üye olamıyorsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 3 hafta Önce

Fener alışık beklemeye 10cu dakikada beklentilerin bitecek kuşlar şarkısını dinlesinler Ümit Ozat tosuncugu