Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'dan giderse eğer çok ararlar, mutlu etsinler"

Galatasaray, haftayı galibiyetle kapatarak Süper Lig'de yoluna kayıpsız bir şekilde devam etti.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'dan giderse eğer çok ararlar, mutlu etsinler"

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın performansı her geçen maç artarken Kerem Aktürkoğlu ile ilgili tartışmalar yaşanıyor.

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER, MUAZAM BİR OYUNCU"

"Barış Alper Yılmaz, muazzam bir oyuncu. Birkaç pozisyonda oynuyor, çok güçlü, ikili mücadeleyi hiç kaybetmiyor. Atttığı golde bir kalitesi olduğunu da gösterdi. Sadece çok koşan mücadele eden bir oyuncu değil."

"KEREM AKTÜRKOĞLU GİDERSE ÇOK ARARLAR"

"Kerem Aktürkoğlu'nun bir durgunluğu olabilir ama gol kaçar. Kaçırdığı o pozisyon için 'Bu da kaçar mı?' diyorlar. Kaç kere öyle bir pozisyona girdin de öyle söylüyorun? O gol kaçar. Kimler, ne goller kaçırıyor. Kerem'e sonuna kadar destek veriyorum. Maç sonu biraz keyifsizdi. Taraftarlar, Kerem'le niye uğraşıyor? Her maç oynar, hiç sakatlanmaz, elinden geleni ortaya koyar, herkesten çok koşar, her pozisyonun içinde var, yaşı genç ve yerli oyuncu. Bence Galatasaray taraftarı, Kerem'i mutlu etmeli. Eğer Kerem Aktürkoğlu bir takıma giderse çok ararlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs'li
Gs'li - 3 ay Önce

Ikardi de en az onun kadar gol kaçırıyor.Evet giderse çok ararız. isminin Muhammed Kerem olması birilerini rahatsız ediyor asıl mesele bu

Mert Karadağ
Mert Karadağ - 3 ay Önce

GS taraftarı Kerem'i seviyor, Kerem de GS yi seviyor. Bazen elektrikli zamanlar olabilir. Bu çok normal. Bu konuyu konuşup durmaya gerek yok.
Ayrıca Kerem'e tepki gösterenlerin çok büyük çoğunlukla gol kaçırdığı için tepki göstermiyor, zayıf top kontrolü nedeniyle kolay top kaybettiği ve çevre kontrolü iyi olmayıp arkasından gelen rakibi farkedemeyerek çok top kaybettiği için tepki gösteriyor.
Keremin bu tepkileri olumlu okuyup bu hatalarını düzeltmek için, gerekirse özel hoca tutarak teknik yardım alması lazım. 2,3 sene sonra yaşı 28 lere geleceği için bunu şu anda yapması doğru olur