Kaya Temel: "Arda Turan, Galatasaray ile görüşüp '1 yıl bizimle oynasın' teklifinde bulunacak"

Galatasaray'ın kiralık olarak gönderilen oyuncularının geleceği netleşmeye başlıyor.

Kaya Temel: "Arda Turan, Galatasaray ile görüşüp '1 yıl bizimle oynasın' teklifinde bulunacak"

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili bilgiler aktardı. 

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"METEHAN BALTACI, 1 YIL DAHA EYÜPSPOR'DA OYNAYACAK"

"Galatasaray ile 2026'da sözleşmesi sona erecek olan Metehan Baltacı, 1 yıl daha Süper Lig'e çıkan Eyüpspor'da kiralık forma giyecek. Genç stoper, Galatasaray ile sözleşmesini de uzatacak. Arda Turan, Galatasaray ile temasa geçip '1 yıl daha bizimle oynasın' teklifinde bulunacak." 

"EMİN BAYRAM, GERİ ÇAĞRILACAK"

"Galatasaray, sezon sonunda Emin Bayram'ı takıma geri çağıracak. Emin Bayram, Belçika'da güzel işlere imza attı. Yedek kulübesinin en güçlü adaylarından biri olacaktır ve ilk 11'i de zorlayacaktır."

"YUNUS AKGÜN'Ü İSTİYORLAR AMA GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ RAKAMLARDA OLUR"

"Yunus Akgün, Leicester City'de son haftalarda inanılmaz işler yapıyor. Leicester, satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor ama Galatasaray'ın istediği rakamlara çıkarsa olur."

"ASTON VILLA, ZANIOLO'YU BİR YETENEK OLARAK GÖRÜYOR"

"Aston Villa da Nicolo Zaniolo'yu satın almak istiyor. Oyuncu, orada mutlu. Kulübü de az süre almasına rağmen yetenek olarak görüyor. İngiliz kulüpler için 25-30 milyon Euro'ya çerez parası olarak görülüyor. Alıp kullanıp satabilirler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 16:16
YORUM EKLE