Kenan Koçak: "Kerem Aktürkoğlu için bizden bilgi alıyorlar"

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un yardımcılığını üstlenen Kenan Koçak, gündeme dair değerlendirmeler bulundu.

Kenan Koçak: "Kerem Aktürkoğlu için bizden bilgi alıyorlar"

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kenan Koçak, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Koçak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kerem Aktürkoğlu için bizden bilgi alıyorlar"

"Bizim yetenekli futbolcularımız var, kaliteli futbolcularımız var. Kerem Aktürkoğlu hem kişilik, olarak hem futbolcu olarak çok büyük bir kaliteye sahip bir kardeşimiz. Çok büyük bir değerimiz. Avrupa'da kendi fiyatı da var. Kerem için bizden bilgi alıyorlar tabi. Uğurcan olsun, Rıdvan olsun hepsi değerli oyuncular. Hepsiyle bizimle alakalı iştişare yapıyorlar."

"Bizim en büyük isteğimiz, arzumuz"

"Biz futbolcuların önce güncel çalışmasına bağlığıyız. Türk futbolcularımız ne kadar güncellik çalışırsa milli takım için o kadar fayda vardır. Tabii ki bizim isteğimiz futbolcular iyi bir ekipte, iyi bir kulüpte, iyi bir çalışmayla güncel en iyi performansı yakalayıp kendi gelişiminde iyi bir yol sıçramasıdır. O yüzden futbolcularımız yurt içi olur, yurt dışı olur tabii ki güncel çalışmaları bizim en büyük isteğimiz, arzumuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 22:37
YORUM EKLE