Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli oyuncu için açıklama geldi!

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan Arkutcu ile yaşadığı diyaloğu anlattı ve topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli oyuncu için açıklama geldi!

Fenerbahçe’nin Süper Kupa’dan çekilmesinin ardından en çok tartışılan konulardan biri, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu’nun sarı lacivertli futbolcularla yaşadığı diyalog olmuştu. .

Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Kupa maçı öncesi Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu’nun yanına giderek "Maç başladığında topu taca atacağız, eğer siz başlarsanız siz de taca atın, ne olacaksa olsun" dediği iddia edilmişti. Emirhan’ın da takım arkadaşlarına bu sözleri aktardığı belirtilmişti.

Maçtan sonra da Emirhan’ın "Kerem Ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi, ancak bunu yapmadılar. Gol attıktan sonra da sevinç yaşadılar. Bizi kandırdılar" demesi üzerine kulüp yetkilileri bu durumu Kerem’e sordu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Sarı kırmızılı futbolcu, "Böyle bir diyalog yok. Ben kardeşimize ‘hoş geldiniz’ dedim. 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmamıza gerek yok' ifadesini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu" yanıtını verdi.

OKAN BURUK'TAN DİKKAT ÇEKEN SÖZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un “Bir gol atıp sahadan çekilmek istemediklerini nereden bileceğiz?” açıklaması da Fenerbahçelileri kızdırdı.

FENERBAHÇE CEPHESİ TEPKİLİ

U19 Takımı’nın bir maçtan çıkıp diğerine geldiği, futbol oynamak için sahada olmadıklarını dile getiren sarı lacivertli cephe, "Çalışılmış bir gol attılar düşüncesi var. Maç öncesi takım menajerleri konuşmuş. Kerem ve birkaç futbolcu gençlerle görüşmüş. Ama Okan Buruk, 'Protestoyu ben mi yapıyorum, neden topu dışarı atayım'? diyor" diyerek Okan Buruk’a tepki gösterdi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 17:30
YORUM EKLE