Şansal Büyüka: "Erden Timur'a söylediklerini asla kabul etmiyorum, zaman zaman bunu yapıyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet saha içi kadar saha dışında da devam ediyor.

Şansal Büyüka: "Erden Timur'a söylediklerini asla kabul etmiyorum, zaman zaman bunu yapıyor"

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:,

"ALİ KOÇ'UN BU DİLİNİ ASLA KABUL ETMİYORUM"

"Ali Koç’un Erden Timur ile ilgili kullandığı o kelimelerin tehdit sınırlarını aşan ölçüde olmaması gerekirdi. Bu dilden uzaklaşması lazım, zaman zaman bunu yapıyor. Bu dili asla kabul etmiyorum."

"U19 TAKIMI İLE GİTMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM"

"Fenerbahçe’nin çoğu isyanına hak veriyorum ama U19 Takımı ile gitmesini doğru bulmuyorum. Fenerbahçelilerin bütünleştiği çok baskın bir konu var. Fenerbahçeli; devletin, hükümetin, siyasetin kendine karşı olduğunu düşünüyor. Fenerbahçe taraftarı hiç olmadığı kadar konsolide oldu."

"RAMS PARK'TAKİ MAÇIN OLAYSIZ BİTECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Rams Park'taki maçın taktik, teknik ve hırsa dayalı bir maç olacağını düşünüyorum. Hocalar mücadelesi ve takımların kalite gösterisi olacak. Gerginlik olsa bile kaliteli bir maç olacağını düşünüyorum. O maçta çok bir şey olacağını düşünmüyorum, temiz ve olaysız biteceğini düşünüyorum."

"İYİ NİYETLİ BİR KARAR DEĞİL"

"18 Temmuz kararı, iyi niyetli alınmış bir karar değil. Yeni federasyon hiçbir hazırlık yapamadan yeni sezon başlamış olacak. Avrupa Şampiyonası’ndan önce seçim yapalım diyen kulüplere %100 katılıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 16:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gören akıll
Gören akıll - 3 hafta Önce

Bir aklı başında adam gibi adam gibi adamsın ben GS liyim Senez Erzik beyden sonra fedarasyon başkanlığı senin hakkın görmek isterim doğrusu yakışır

Serhat
Serhat - 3 hafta Önce

Ali koçun amacı sizce bir kulüp yönetmek mi gerçekten.

Sefer
Sefer - 3 hafta Önce

GS takımına tuzak kuruyor!! Takımın futbolcularını sinirlendirmeyi oynanacak maçta sinir harbi yaratmak istiyor!! GS Okan hocada fıtbolcularda bunun farkında!! Sahada sonuna kadar mücadeleyi kurallar içersinde vererek şampiyon olacağız. Şampiyonluk GS hakkı!!

Altan aslan
Altan aslan - 3 hafta Önce

Tamam da tepki göstermese bir şeyin değişeceğine sen gerçekten inanıyormusun tff başkanı galatasaray maçına yok ertelemek diyor Karabük maçına erteleriz diyor bu taraf tutmak tir işte çok tehlikeli bir kollamak