Sinan Engin: "Herkes 'Helal olsun Icardi' diyor ama ben katılmıyorum"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa Finali'nin yankıları sürüyor.

Sinan Engin: "Herkes 'Helal olsun Icardi' diyor ama ben katılmıyorum"

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Radyo Gol yayınında gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"BÖYLE PROTESTO OLMAZ"

"Fenerbahçe, Galatasaray'a kupayı hediye etti. Böyle protesto olmaz! Buna rağmen TFF'nin bu maçı ertelemesi gerekirdi."

"ERDEN TİMUR, MAÇTAN ÖNCE BÖYLE KONUŞMUYOR"

"Erden Timur'un Süper Kupa'dan sonra yaptığı açıklamaları dinliyorum... Şahane konuşuyor ancak maçtan önce bu demeçler verilmiyor! Hedefe ulaştıktan sonra hep iyi niyet."

"ICARDI, KİNAYE YAPIYOR"

"Herkes 'Helal olsun, Icardi çocukları alkışlıyor.' diyor ama ben katılmıyorum. Bence Icardı kinaye yapıyor! O sahte sevinç, coşku nedir? Biraz geri adım atın yahu, 'Fenerbahçe maça çıkmadığı için biz de üzgünüz." deyin. Bu tip demeçler ne zaman verilecek? Kimi yendin? 19 yaşındaki çocukları... Hatta yenmedin bile! Böyle şey olur mu? Biraz tevazu sahibi olun."

"TOPLANAN İMZALAR YETMEYECEK"

"Aldığım duyum Toplanan imzalar, TFF'yi olağanüstü seçimli genel kurula götürmeye yetmeyecek. Bu iş, EURO 2024 sonrasına kalacak. Mehmet Büyükekşi de aday olmayacak. Büyükekşi, TFF Başkanı olarak EURO 2024'te Almanya'da bulunmayı hayat memat meselesi olarak görüyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2024, 16:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa köse
Musa köse - 3 hafta Önce

Sinan engin sen bjk uş savunsan kimse sana eleştiri getirmez ama sen fb tarafısın hemde bjk nin maç listesini fb ye verecek kadar gs fişmanısın bundan dolayı güce ve paraya boyun eğersin.gs için bir kıymeti Harbiye’n yoktur.

Ömer
Ömer - 3 hafta Önce

Sinan efendi boş konuşuyorsun bitik Ali,ye yaranmaya çalışıyorsun sen katilsan ne olur katilmasan ne olur.Bitik Ali ve ahalisi bu maçta kazanacaklarına dair bir umutları olsaydı sahadan cekilmezlerdi yada as kadroyla cikarlardi bu maça, lid,de de şampiyon olacaklarına inansalar bu kadar.Çirkeflik yapmazdılar bence FB lig,den düşürülmeli her önüne gelen kulüp böyle davranırsa bu işin içinden çıkılmaz biz neler gördük 56 yasindayim hepsi boş konuşuyor FB ülkemizde mağdur rolü yapacak son takımdır hatta buna hiç hakları yok FB stadindaki cirkeflikleri stad tunellerindeki yaptıklarını soyunma odası bastiklari günleri unutmadık ki bunları hala tekrarliyolar uzun lafın kısası boş yapıyorlar.

Seroo
Seroo - 3 hafta Önce

Bu da konuştu tam oldu. Fb bjk bir araya geliyor gs düşmanlığını federasyon üzerinden bir maç üzerinden yapıp körüklüyor. Her şey aleni yapılır oldu bir de yenemediğiniz takımı başka oyunlarla durdurmaya çalışıyorsunuz. Bu da olmayınca ağlamalar başlıyor. Neyin tevazusunu bekliyorsun karşıdaki kumpas takımına açık kapı bırakmak istemediler çünkü güveniyorlar. U 19 a da saygı duydular alkışladılar. Eğer başka bir u 19 olsaydı arkasında ali koç oyunları dönmeyen o zaman gerçek kişişikleri görebilirdik. Ama bu şekilde hep savunmak ve faka basmamak için hareket etmek zorunda kalıyor gs liler ne yapsalar birileri ortamı germek için laf söylüyor

Ali Cabbar
Ali Cabbar - 3 hafta Önce

Sinan Engin ne olur katılma çünkü kıymeti harbiyen yoktur gerek yo.

Taner
Taner - 3 hafta Önce

Yanlı tektarafli birilerine hizmet eder yorumları bırakın artık birilerinin emir gudumunu bırakın sen ve seninhibiler yüzünden futboldan soguduk yeter düşün yakamizdan

Seyhan Can
Seyhan Can - 3 hafta Önce

Sinan kripto fenerli. Besiktasliyim diyor ama besiktaala ilgili adamakillibbir yorumu yok. Aziz Yildirim donemine bakin sozcusu gibi konusuyor. Fener icinden haberler veriyor. Simdi de ali koc yonetimine payanda olmus. Nesin sen once onu bi acikla. Deve misin kus musun. Ayrica zerre umurundami senin sozlerin GS taraftarinin.

Mst
Mst - 3 hafta Önce

Lütfen sende yakınından dolayı eziklik yaşama biraz çok değil biraz tevazu göster. Sizdeki bu Galatasaray düşmanlığı nedir onu anlayamıyorum

Turan kaya
Turan kaya - 3 hafta Önce

Sinan engini seviyordum oynadigi fitboluyle ama yorumlariyla kiniyorum durust deyildir korkuyorlar bilmiyorum sike herkes yapiyor gorugoruz iki senedir goruyoruz hakemler federeyon herkes feneri kolluyor boyle yorumcular cikipta dogru konusmuyor taraftar gibi dusunuyorlar fitbolcu olarak hoca olark gormekistiyoruz ogretici olun kostek deyil