Kerem Demirbay: "Menajerim tarafından yanlış yönlendirildim, en büyük pişmanlığım oldu"

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği isimlerden biri haline gelen ve ‘Dayı’ lakabı takılan Kerem Demirbay’dan yıllar sonra gelen milli takım itirafı geldi.

Kerem Demirbay: "Menajerim tarafından yanlış yönlendirildim, en büyük pişmanlığım oldu"

Galatasaray’ın son haftalarda parlayan yıldızı Kerem Demirbay hem performansı hem de tavırlarıyla taraftarın sevgisini kazandı.

Özellikle Süper Lig’in 29. haftasında oynanan, sarı kırmızılıların 6-2 galip geldiği Rizespor maçında sergilediği performansla göz dolduran Kerem Demirbay, maçta hat-trick yapmıştı.

MİLLİ TAKIM İTİRAFI

Galatasaray taraftarının ‘Dayı’ lakabını taktığı Kerem Demirbay, bu kez yaptığı açıklamayla gündeme oldu.

Kerem Demirbay, kariyerindeki en büyük pişmanlığının milli takımda Türkiye yerine Almanya'yı tercih etmek olduğunu söyledi.

Menajeri tarafından yanlış yönlendirildiğini söyleyen Demirbay, şu ifadeleri kullandı:

"YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİM"

"Ben hep Türkiye'yi istiyordum, U21'e de geliyordum. menajerim tarafından yanlış yönlendirildim. En büyük pişmanlığım oldu. Bu yaz EURO 2024'te Almanya'da Türk Milli Takım formasıyla yer almayı çok isterdim." ifadelerini kullandı.

12 GOLE ETKİ ETTİ

Kearem Demirbay, Galatasaray kariyerindeki 34 maçta 6 gol, 6 asist katkısıyla 12 gole etki etti.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail
İsmail - 2 ay Önce

Ben Galatasaraylı olarak bu yorumu Doğru bilmiyorum tepki toplamamak için Türkiye'de oynamak istiyordum diyor bu menajerle alınacak bir karar değil milli takımda oynamak duygularınla oynarsın