Kutlu Akpınar: "Galatasaray ile görüştü ve 'Maaşımı düşürüp kalmak istiyorum' dedi"

Galatasaray'da Ocak ayında yeni bir kadro planlaması yapılacak ve önemli değişiklikler bekleniyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray ile görüştü ve 'Maaşımı düşürüp kalmak istiyorum' dedi"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Tivibu Spor'da Galatasaray'ın iç transfer gündemiyle ilgili sıcak gelişmeleri duyurdu.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO MAAŞINI DÜŞÜRÜP GALATASARAY'DA KALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

"Angelino, Leipzig ile görüşüp bonservis bedelinin düşürülmesini istiyor. 6 milyon Euro'luk bir bonservisi var. Oyuncu, Galatasaray'da kalmak istiyor. Galatasaray Kulübü'ne de yıllık ücretini düşürüp kalmak istediğini söylüyor. Leipzig, satın alma opsiyonunu düşürmedi, Galatasaray da oyuncu kalmak istemesine rağmen devam etmek istemiyor. Okan hoca da kadroda düşünmüyor. Angelino'nun 1 maçı kaldığı için de artık Galatasaray forması giymeyecek."

"NDOMBELE DE DAHA FORMA GİYMEYECEK"

"Ndombele de bu süreçten sonra Galatasaray forması giymeyecek. Bu iki oyuncunun ayrılığı kesin."

"4 AYRILIK DAHA BEKLİYORUM"

"Halil Dervişoğlu, Kerem Demirbay, Sergio Oliveira, ayrılmasını beklediğim oyuncular arasında. Ayrılma ihtimali en kuvvetli olan bir diğer isim ise Victor Nelsson." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 22:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Başpınar
Kemal Başpınar - 5 ay Önce

Birtek Nelson'un gitmesine üzülürüm. Geri kalanlar zaten hiç alınmamalıydı. Nelson da Davut Sançhez geldikten sonra. Oynayamadığı için, başka bir takıma gitmek istemesi çok normal bence.

Cimbomlu
Cimbomlu - 5 ay Önce

Doğru ise Angelino dışında hepsi gitmeli. Halil için dört verirken ne düşündüler bilmiyorum ama yine de gitmeli.

Gurko
Gurko - 5 ay Önce

Faydan yoksa istersen bedeava oyna ne fayda eder

Bora GÜLTEKİN
Bora GÜLTEKİN - 5 ay Önce

Angelino maalesef Galatasaray'ın sol bek sorununa çare olamadı. K.Demirbay ağır kaldı forma şansını iyi değerlendiremedi. H.Dervişoğlu transferine anlam verebilmiş değilim. Nelson, D.Sanchez'in gölgesinde kaldı. Şampiyonluk sezonunda emeği çok. Kadroda kalmalı. S.Oliveira güçlü bir alternatif.

rasim  yilmaz
rasim yilmaz - 5 ay Önce

ARKADASLAR SISTEM YANLIS 3 LU ORTASAHA OLSA ZAHA ENDONBELE ANGELINHO DEMIRBAY BAKAMBU HATTA HALILDEN FAYDA ALINABILIRDI.ICARDI SAKAT KEN BILE HALIL VE BAKAMBUYA SANS VERILMESI 3 MAC OYNATAMADIK. SANS VERMEDEN KOTU OLDUGUNA NASIL KANAAT GETIRILIYOR ANLAMADIM.TURKIYEYE OZGU BIR SEY